Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Έκθεση κοσμημάτων από αύριο στη Στεμνίτσα Αρκαδίας

Έκθεση κοσμημάτων από αύριο στη Στεμνίτσ...

Με έργα των σπουδαστών της Σχολής Αργυροχρυσοχοϊας

Η σχολή αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας παρουσιάζει έκθεση κοσμημάτων με έργα των σπουδαστών της. Η έκθεση που ξεκινάει αύριο Πέμπτη 24, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 27 Μαρτίου. Φιλοξενείται στο χώρο της σχολής, στη Στεμνίτσα Αρκαδίας και θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Η σχολή αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας είναι δημόσιο Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο (Τ.Ε.Ε.), προσφέρει στον ελλαδικό χώρο άριστους τεχνίτες, και βρίσκεται μέσα σ' ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον.

Η σχολή ιδρύθηκε το 1976, συνεχίζει την παράδοση της αργυροχρυσοχοΐας συνδυάζοντας σύγχρονες τεχνικές και διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας, σχεδιαστήριο και εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στους σπουδαστές της σχολής παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς τον μόνιμο τόπο διαμονής τους, δωρεάν σίτιση μεσημέρι και βράδυ σε εστιατόρια του χωριού εφ' όσον διαμένουν στη Στεμνίτσα, σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, με επιδότηση του ενοικίου τους.

Στη σχολή αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας μπορεί να γραφτεί οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτου ηλικίας, αρκεί να έχει ολοκληρώσει τη φοίτηση του έως την Α' Λυκείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά