Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 9-5, μετά το Πάσχα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα το "Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων"

Στις 9-5, μετά το Πάσχα κάνει πρεμιέρα σ...
Μαρτάτος Tάκης

Η ταινία θα έρθει για προβολή και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε - Βγαίνει σε διανομή της Feelgood, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της στη Βόρειο Αμερική

Μαζί με την έξοδο του στη Βόρειο Αμερική θα βγει και στη χώρα μας το φιλμ «Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων - Kingdom of the Planet of the Apes» σε σκηνοθεσία του 43χρονου Wes Ball των φιλμ “Maze Runner”.

Η νέα αυτή ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 9 Μαΐου 2024 σε διανομή της Feelgood, και την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου ήδη φιγουράρει και το σχετικό διαφημιστικό πόστερ.

Διάρκεια: 145 λεπτά.

Στο βαθύ μέλλον και μετά τη βασιλεία του Καίσαρα, οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος που ζει αρμονικά, ενώ οι άνθρωποι έχουν καταλήξει να ζουν κρυμμένοι. Καθώς ένας νέος τύραννος ηγέτης πίθηκος χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν. Σύντομα θα κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο για τους πιθήκους όσο και για τους ανθρώπους.

Η αμέσως προηγούμενη ταινία του franchise ήταν το «War for the Planet of the Apes» σε σκηνοθεσία Matt Reeves με τους Andy Serkis, Woody Harrelson και Steve Zahn που το 2017 είχε κάνει παγκόσμιες εισπράξεις σχεδόν 500 εκατ. δολαρίων.

Το νέο φιλμ όπως διαβάσαμε, είναι συνέχεια της ταινίας «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» του 2017 και η τέταρτη (4η) ταινία της reboot σειράς ταινιών «Ο Πλανήτης των Πιθήκων».

Πρωταγωνιστούν οι: Owen Teague (“IT”), Freya Allan (“The Witcher”), Kevin Durand (“Locke & Key”), Peter Macon (“Shameless”) και ο William H. Macy (“Fargo”).

Το σενάριο των Josh Friedman (“War of the Worlds”), Rick Jaffa & Amanda Silver (“Avatar: The Way of Water”) και Patrick Aison (“Prey”), είναι βασισμένο στους χαρακτήρες των: Rick Jaffa & Amanda Silver.

Παραγωγή: Wes Ball, Joe Hartwick, Jr. (“The Maze Runner”), Rick Jaffa, Amanda Silver, Jason Reed (“Mulan”). 

Όπως διαβάσαμε στην Wikipedia, το σενάριο γράφτηκε κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19 και οι ηθοποιοί επιλέχθηκαν τον Ιούλιο του 2022.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2022 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και ολοκληρώθηκαν τον Φεβρουάριο του 2023.

Στη Γαλλία η ταινία θα ντεμπουτάρει στις 22-5-2024.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture