Δημοτικές εκλογές 2019: «Τσουνάμι» υποψηφίων δημάρχων στον Άλιμο-Δείτε ποιοι θέλουν να είναι υποψήφιοι

 
«Τσουνάμι» υποψηφίων δημάρχων στον Άλιμο

Ενημερώθηκε: 16/11/18 - 17:42

Η αλλάγή του εκλογικού νόμου για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές έσει προκαλέσει... «τσουνάμι» υποψηφίων σε πολλούς δήμους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του δήμου Αλίμου, όπου μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γαι να είναι υποψήφιοι τουλάχιστον έξι πρόσωπα!

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό «Secret», που είναι ένθετο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», στον Άλιμο μέχρι στιγμής σχεδιάζουν να είναι υποψήφιοι: Ο νυν δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, ο πρώην δήμαρχος Θάνος Ορφανός, (ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται να έχει αυτή τη φορά στήριξη ούτε από το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε και από το Κίνημα Αλλαγής), από πλευράς ΝΔ ο Βαγγέλης Τσαμήτας αντί του Νίκου Τσαμπαρλή, στον ΣΥΡΙΖΑ διχάζονται ανάμεσα στη Μαρία Νερούτσου, (η οποία είναι περιφερειακή σύμβουλος με την Ρένα Δούρου) και τη δημοτική σύμβουλο Αλεξάνδρα Αρμάου–Γιαννούτσου, η Κυριακή Καμαρινού θα αντικαταστήσει στην ηγεσία της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, ο νεαρός σε ηλικία τοπογράφος μηχανικός Σπύρος Κρασσάκης και τέλος από την «Χρυσή Αυγή» αναμένεται να κατέβει ο Χάρης Μέξας.

Στα παραπάνω ονόματα προσθέστε τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Παναγουλόπουλο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, οι οποίοι επίσης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι.

Σε περίπτωση που τελικώς υπάρξουν και άλλοι μνηστήρες, τότε θα μιλάμε για επτά ή και περισσότερα ψηφοδέλτια, δηλαδή για αριθμό – ρεκόρ στην ιστορία του Αλίμου!

ΠΗΓΗ: Περιοδικό «Secret» από την εφημερίδα «Παραπολιτικά»