Νέα Ιωνία: Η ΝΔ «γυρίζει την πλάτη» στον «πράσινο» υποψήφιο Παναγιώτη Μανούρη

 
Νέα Ιωνία: Η ΝΔ «γυρίζει την πλάτη» στον «πράσινο» υποψήφιο Παναγιώτη Μανούρη

Ενημερώθηκε: 18/04/19 - 01:35

Σε «πολιτική καραντίνα» βάζουν τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ τον «πράσινο» υποψήφιο δήμαρχο στη Νέα Ιωνία Παναγιώτη Μανούρη. Είναι ενδεικτικό, ότι στην κορυφαία προεκλογική του συγκέντρωση, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, την περασμένη Πέμπτη (11/4), κανένα κορυφαίο στέλεχος, βουλευτής ή πρώην υπουργός της ΝΔ, δεν παραβρέθηκε γεμίζοντας με απογοήτευση το επιτελείο αλλά και τον ίδιο τον Παν. Μανούρη.

Μάλιστα, η παρουσία του μοναδικού στελέχους της ΝΔ, του πολιτευτή Δημήτρη Κωστόπουλου, έκανε ακόμα πιο έντονη την πολιτική «γύμνια», από πλευράς νεοδημοκρατικής εκπροσώπησης, της συγκέντρωσης.

Αντίθετα, η παρουσία του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, στην εκδήλωση επιβεβαίωσε με τον πλέον σαφή τρόπο, ότι το μόνο χρίσμα που έχει ο Παναγιώτης Μανούρης είναι αυτό του παλαιού ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η έκθεση-κόλαφος των Επιθεωρητών Δημ. Διοίκησης για το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης επί διοίκησης Μανούρη-Λέντζα

Όσο για το υποτιθέμενο χρίσμα από την ΝΔ, αυτό έχει διαψευθεί ότι έχει δοθεί, καθώς όπως έχει δηλώσει ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, η Νέα Δημοκρατία έχει προσφέρει στήριξη μόνο στους τρεις υποψήφιους δημάρχους, σε Αθήνα (Κ. Μπακογιάννη), Θεσσαλονίκη (Ν. Ταχιάο) και Πειραιά (Ν. Βλαχάκο) και σε κανέναν άλλον.

έκθεση-κόλαφο του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, -σχετικά με το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης την περίοδο που ήταν διευθύνων σύμβουλος ο κ. Παναγιώτης Μανούρης

Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούσαν, ότι η ηχηρή απουσία βουλευτών και πρώην υπουργών της ΝΔ στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του κ. Μανούρη έχει να κάνει και με την - την οποία είχε αποστείλει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Παιδείας.

Τα γεγονότα αυτά έχουν ενισχύσει την υποψηφιότητα του Νίκου Κουκουλάρη, ιστορικού στελέχους της ΝΔ στη περιοχή, ο οποίος προβάλει πλέον ως φαβορί των εκλογών.