Νέα Ιωνία: «Σωσίβιο» στη Φώφη Γεννηματά και στο ΠΑΣΟΚ αναζητεί πλέον ο Παναγιώτης Μανούρης

 
Νέα Ιωνία: «Σωσίβιο» στη Φώφη Γεννηματά και στο ΠΑΣΟΚ αναζητεί πλέον ο Παναγιώτης Μανούρης

Ενημερώθηκε: 17/05/19 - 01:55

«Έπεσαν οι μάσκες» στην Νέα Ιωνία λίγες, μόλις, ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές. Έχοντας πλέον απομονωθεί πολιτικά από την Νέα Δημοκρατία, ο εκλεκτός της Άννας Διαμαντοπούλου, Παναγιώτης Μανούρης έχοντας μεταβληθεί, από φαβορί, σε άγνωστο «Χ» της δύσκολης εκλογικής εξίσωσης για τον δήμο της Νέας Ιωνίας, προσπάθησε να βρεί πολιτικό σωσίβιο στις ρίζες του. Στο παλιό... «καλό» ΠΑΣΟΚ.

Νέα Ιωνία

Επιστρατεύθηκε, λοιπόν, η Φώφη Γεννηματά, για να σώσει την κατάσταση, αφού δεν μπόρεσε να βρεί κάποιο σοβαρό στέλεχος από τη ΝΔ. Η πρόεδρος του «Κινήματος Αλλαγή» ήρθε στη και συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Μανούρη σε καφετέρια της περιοχής.

Με την κίνησή του αυτή ο κ. Μανούρης, μπορεί να προσπάθησε να πετύχει την συσπείρωση των εναπομείναντων οπαδών του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, όμως αυτό που πέτυχε σίγουρα είναι να αποσυσπειρώσει όσους νεοδημοκράτες είχε καταφέρει να τους κάνει να πιστέψουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν στο πλευρό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Δημοκρατίας» για τον, υπό δικαστική διερεύνηση για σκάνδαλα, υποψήφιο δήμαρχο Νέας Ιωνίας, Παναγιώτη Μανούρη

Νίκο Κουκουλάρη

Αντίθετα, οι δεξιοί και κεντροδεξιοί ψηφοφόροι, αλλά και οι πολίτες που θέλουν να δούν τη Νέα Ιωνία να γίνεται μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη συσπειρώνονται γύρω από τον , τον υποψήφιο που ξεκίνησε ως αουτσάιντερ και σήμερα, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, διεκδικεί με αξιώσεις την δημαρχία.