Άμφισσα: Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε η 22χρονη φοιτήτρια Στέλλα Γιακουμάκη

 
Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν στην τοπική κοινωνία της Άμφισσας τον θάνατο της Στέλλας Γιακουμάκη-Τι λέει ο ιατροδικαστής

Ενημερώθηκε: 06/02/18 - 17:58

Ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν στην τοπική κοινωνία της Άμφισσας αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα της στην Κρήτη ότι η 22χρονη φοιτήτρια του ΤΕΙ, Στέλλα Γιακουμάκη πέθανε έτσι ξαφνικά.

Η άτυχη κοπέλα εργαζόταν σε καφετέρια στο κέντρο της Άμφισσας, όταν λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής αισθάνθηκε ζάλη και έπεσε στο πάτωμα. Όσοι βρίσκονταν εκεί έτρεξαν να την βοηθήσουν και κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά ήταν πλέον αργά για την 22χρονη...

Ιατροδικαστής: Μπορεί να υπήρχε εκ γενετής πρόβλημα!

Όπως επισήμανε στο cretapost.gr ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ο θάνατός της Στέλλας επήλθε ακαριαία και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το ανεύρυσμα που προκάλεσε την εγκεφαλική αιμορραγία να υπήρχε εκ γενετής, χωρίς να είχε γίνει αντιληπτό.

«Δυστυχώς» επισήμανε ο ιατροδικαστής «σε τόσο μικρές ηλικίες, οι ενδείξεις που μπορεί να υπάρξουν, όπως οι πονοκέφαλοι για παράδειγμα, δεν κινητοποιούν τον ασθενή για να κάνει εξετάσεις». Κάπως έτσι, επήλθε το μοιραίο και για την 22χρονη Στέλλα.

Άμφισσα: Αυτή είναι η φοιτήτρια που έσβησε την ώρα της δουλειάς σε καφετέρια

Ποια ήταν η Στέλλα Γιακουμάκη

Άμφισσα: Φοιτήτρια εργαζόμενη έπεσε νεκρή σε καφετέρια

Η Στέλλα Γιακουμάκη είχε καταγωγή από τα Χανιά, αλλά είχε γεννηθεί και διέμενε στην Αθήνα. Τελείωσε στο ΤΕΙ Άμφισσας το Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης και είχε παραμείνει στην πρωτεύουσα της Φωκίδας για να συνεχίσει τη δουλειά της στην καφετέρια όπου εργαζόταν.Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες, παραπονιόταν πως υπέφερε από έντονο πονοκέφαλο.

"
"

Πλέον αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας