Επιχείρηση των ΕΚΑΜ στο Χαϊδάρι για την σύλληψη του δραπέτη ληστή στα Βίλια

 
Συνελήφθη πριν από λίγες ώρες στο Χαϊδάρι ο σκληρός ληστής που είχε πάρει μέρος στην αιματηρή ληστεία στα Βίλια στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου και είχε δραπετεύσει μέσα από τα κρατητήρια

Ενημερώθηκε: 22/12/18 - 21:01

Συνελήφθη πριν από λίγες ώρες στο Χαϊδάρι ο σκληρός ληστής που είχε πάρει μέρος στην αιματηρή ληστεία στα Βίλια στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου και είχε δραπετεύσει μέσα από τα κρατητήρια της ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Προηγήθηκε οργανωμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ, ενώ ο συνεργός του, σημειώνουμε, κατά την απόδραση συνελήφθη και δεν πρόλαβε να διαφύγει.

Νέα αιματηρή ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ στα Βίλια Αττικής

Ο δράστης κατάφερε να κόψει τα κάγκελα και να βγει από το κελί χρησιμοποιώντας λίμα για να κόψει τα κάγκελα.

"

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την απόδραση και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον συνεργό του στην απόδραση, ωστόσο εκείνος κατάφερε να διαφύγει. Οι δύο ακολούθησαν διαφορετικές κατευθύνσεις.

Δύο ακόμα συλλήψεις για την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ στα Βίλια

Από την πρώτη στιγμή είχε πιστοποιηθεί επίσης η συμμετοχή των δραστών στη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης, στις 19 Νοεμβρίου, στη Νέα Ιωνία

Οι τρεις ένοπλοι ληστές είχαν φτάσει στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια περίπου στις 8:30 της Τετάρτης (27/11), είχαν εισβάλει μέσα και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους.

Ωστόσο, άνδρες του τοπικού αστυνομικού σταθμού έφτασαν άμεσα στο σημείο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανταλλαγή πυροβολισμών κατά τη διάρκεια των οποίων ο ένας από τους τρεις ληστές τραυματίστηκε σοβαρά.