Χανιά: Έχασε τη ζωή της ενώ κολυμπούσε - 9 πνιγμοί από την Πέμπτη

 
 Χανιά: Έχασε τη ζωή της ενώ κολυμπούσε - 9 πνιγμοί από την Πέμπτη

Ενημερώθηκε: 24/06/19 - 11:33

Μία 65χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε παραλία των Χανίων, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ενώ κολυμπούσε. Είναι η ένατη που χάνει τη ζωή της στη θάλασσα τις τελευταίες ημέρες.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην παραλία του Καλαθά, όταν λουόμενοι την εντόπισαν να επιπλέει στο νερό, χωρίς τις αισθήσεις της.

Άμεσα την ανέσυραν από τη θάλασσα και τις παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποίησαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η 65χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Άλλοι οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις ελληνικές θάλασσες

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κάνοντας μπάνιο σε διάφορες θαλάσσιες περιοχές της χώρας από την Παρασκευή μέχρι και το βράδυ της Κυριακής. Αυτή τη φορά και οι οκτώ ήταν Έλληνες καθώς ανάμεσα στα θύματα δεν υπήρχαν ξένοι που έκαναν διακοπές στην Ελλάδα, όπως άλλες φορές.

Στο θλιβερό κατάλογο του τριημέρου συγκαταλέγεται ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ, 72χρονος Ροβέρτος Σπυρόπουλος που έχασε τη ζωή του το Σάββατο στη Χιλιαδού της Εύβοιας, ένα αγόρι μόλις 20 χρονών στο Πόρτο Ράφτη και μια γυναίκα 39 χρόνων στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής.

Επίσης την Παρασκευή έχασε τη ζωή του ένας 84χρονος στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αλίμου. Το Σάββατο ένας 79χρονος στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Μικρής Ηλιακτής» στη Σαλαμίνα. Ένας 76χρονος στη θαλάσσια περιοχή Κυλλήνης της Ηλείας.

Την Κυριακή ένας 99χρονος στη θαλάσσια περιοχή «Αλεποχωρίου» Μεγάρων και ένας 58χρονος στη θαλάσσια περιοχή «Αη Λαγούδη» Κυπαρισσίας.