Κι άλλο συμβάν στην Πορταριά: Έπεσε γιγαντιαίος πλάτανος (ΦΩΤΟ)

 
Παρά λίγο τραγωδία από πτώση πλάτανου στην Πορταριά: Τραυματίστηκε μια γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πηγή Φωτογραφίας: e-volos.gr

Ενημερώθηκε: 21/10/17 - 23:16

Πλάτανος έπεσε στο κέντρο της Πορταριάς Πηλίου προκαλώντας πανικό.

Μια γυναίκα που εκείνη την ώρα εργαζόταν στο περίπτερο, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Βόλου.Σε κοντινή απόσταση από το περίπτερο υπήρχαν μία μοτοσικλέτα που καταστράφηκε ολοσχερώς, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο οχήματα, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στον δρόμο Πορταριάς-Χανίων.

"

Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Άμεσα σήμανε συναγερμός στον θάλαμο επιχειρήσεων της , 2 οχήματα της οποίας κατέφθασαν άμεσα στην περιοχή και απομάκρυναν το πελώριο δέντρο, προσπαθώντας να ανοίξουν την κυκλοφορία.

Πριν από λίγες μέρες είχε σημειωθεί μια ισχυρή έκρηξη σε ταβέρνα στο κέντρο της Πορταριάςμε αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές και παρακείμενα σπίτια και επιχειρήσεις.

"

Σαν από θαύμα, η ταβέρνα βρισκόταν εκτός λειτουργίας και δεν υπήρχε κανένας στο εσωτερικό της, διαφορετικά, θα είχαμε θρηνήσει θύματα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου για το περιστατικό με τον πλάτανο αναφέρει: «Τμήμα από μεγάλο πλάτανο, στην πλατεία της Πορταριάς, που προφανώς ''χτυπήθηκε'' από την προ ημερών τρομακτική έκρηξη σε ταβέρνα, έπεσε, στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου, στον κεντρικό δρόμο, προκαλώντας τον τραυματισμό μιας γυναίκας, αλλά και διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.

Αμέσως στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν συνεργεία του Δήμου Βόλου που μέχρι αυτή την ώρα καταβάλλουν προσπάθειες να απομακρύνουν το δέντρο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία».