Ομηρία Λαμία: Στη φόρα από τα θύματά του τα βίτσια του 34χρονου Λαμιώτη

 
Άνοιξαν για τα καλά τα στόματα στην Λαμία, με αφορμή την υπόθεση ομηρίας της 40χρονης Γαλλίδας-Γνωστά τα παράξενα και επικίνδυνα γούστα του 34χρονου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 18/09/18 - 20:01

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση ομηρίας μιας 40χρονης Γαλλίδας από έναν 34χρονο στη Λαμία

34χρονος Λαμιώτης δεν φαίνεται ότι διέπραξε μια μεμονωμένη αρπαγή και ομηρία με στόχο σκληρά ερωτικά παιχνίδια

Ο , αλλά πλέον άνοιξαν και άλλα στόματα που αποδεικνύουν ότι ο άνδρας έχει πλούσιο παρελθόν όσον αφοράν την συγκεκριμένη δράση, και μάλιστα εντός της Λαμίας.

Η υπόθεση ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη με την άφιξη της 40χρονης Γαλλίδας στη Λαμία και συγκεκριμένα στο Σταθμό Λιανοκλαδίου από όπου την παρέλαβε ο 34χρονος.

Αρχικά τηλεφώνησε στους δικούς της ότι έφθασε καλά,ωστόσο στη συνέχεια, ο 34χρονος φέρεται να την έδεσε και να την οδήγησε σε ένα δωμάτιο όπου της υπέδειξε ότι θα είναι η φυλακή της. Το μαρτύριο της κράτησε συνολικά 2,5 μέρες έως ότου κάνουν την εμφάνισή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας μετά από σήμα της Interpol.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντύπωση κάνει φυσικά η επιθυμία του 34χρονου να την μεταμορφώσει σε σκλάβα του, η οποία ήταν η μόνη διέξοδος για να την αφήσει και πάλι ελεύθερη.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από 4 και πλέον χρόνια μέσω του Faceκbook και το 2016 η Γαλλίδα τον είχε ξαναεπισκεφθεί στο σπίτι του στη Λαμία. Τότε όμως όλα ήταν καλά και έμοιαζαν σαν ευτυχισμένο ζευγάρι, ωστόσο κάτι δεν πήγε καλά και απλώς συνέχιζαν να έχουν επαφές

Έσπασαν την σιωπή τους

Το βράδυ της Δευτέρας, δύο γυναίκες από τη Λαμία αυτή τη φορά, μίλησαν για τα όσα τρομαχτικά βίωσαν κι εκείνες στα χέρια του 34χρονου.

Η μία εξ αυτών τον κατηγόρησε ευθέως για βιασμό, καθώς όταν αντιλήφθηκε τα περίεργα γούστα του θέλησε να διακόψει, ωστόσο ο 34χρονος την έδεσε και τη βίασε. Η δεύτερη φέρεται να εκβιαζόταν κιόλας από τον κατηγορούμενο για 12 σχεδόν χρόνια. Την απειλούσε εκτός των άλλων με διαπόμπευση και είχε καταφέρει να την έχει σαν «παιχνίδι» για πάνω από μία δεκαετία. Στην κατάθεσή της φέρεται να έχει καταγγείλει φοβερά πράγματα ακόμη και ότι την είχε κλείσει στο πορτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου του σε μια συνάντησή τους.

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/9) ο 34χρονος πέρασε για δεύτερη φορά τα σκαλιά του Δικαστικού μεγάρου στη Λαμία και ζήτησε εκ νέου προθεσμία αφού του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη με τα νέα δεδομένα. Έτσι η απολογία του μετατέθηκε για την προσεχή Παρασκευή (21/09) το μεσημέρι.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης:

Αντίθετα η 24χρονη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, αφέθηκε ελεύθερη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η νεαρή πρόκειται για ένα ακόμη «θύμα» του 34χρονου.