Παλαιό Φάληρο: Πλησιάζει στη διαλεύκανση του φόνου του Μανώλη Καραγιάννη η ΕΛ.ΑΣ

 
Παλαιό Φάληρο: Πλησιάζει στη διαλεύκανση του φόνου του Μανώλη Καραγιάννη η ΕΛ.ΑΣ

Ενημερώθηκε: 01/07/18 - 00:30

Νέα στοιχεία έχει στα «χέρια» της η ΕΛΑΣ για την δολοφονία του Μανώλη Καραγιάννη το πρωί της Τετάρτης (27.06.2018) στο Παλαιό Φάληρο.

Οι αστυνομικού μπορούν πλέον να «σφίξουν» κι άλλο την τανάλια γύρω από τους εκτελεστές του 45χρονου «νονού» της νύχτας, μιας και στην κατοχή του έχει περιέλθει κι άλλο βίντεο, το οποίο δείχνει τον δολοφόνο με το 45αρι όπλο να αποχωρεί από το σημείο.

Ήδη είχε βεβαίως στην κατοχή της βίντεο με τον έτερο φονιά, αυτόν με τον καλάσνικοφ, και στις δύο περιπτώσεις όμως θα πρέπει να «καθαρίσει» η εικόνα για να βγουν καλύτερα συμπεράσματα.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης του νονού της νύχτας στο Παλαιό Φάληρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε ακόμα: 

Αυτό που προκύπτει πάντως είναι ότι ο άνδρας που κρατούσε το βαρύ 45αρι πιστόλι και έριχνε τις χαριστικές βολές στο Καραγιάννη, στην συνέχεια δεν μπήκε στο αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκε, αλλά έφυγε πεζός προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό σημαίνει πως κοντά υπήρχε κι άλλο μέσο διαφυγής και μάλιστα με οπλισμένους άνδρες μέσα.

Οι ειδικοί στα εργαστήρια προσπαθούν να “καθαρίσουν” την εικόνα προκειμένου να φανεί καλύτερα το πρόσωπο του δράστη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες επίσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν πως στην περιοχή δεν ήταν μόνο ένα αυτοκίνητο και η μοτοσυκλέτα των εκτελεστών, αλλά επιπλέον οχήματα διαφυγής.