Σάλος για τον δημοτικό σύμβουλο που πήγε για κυνήγι στα καμμένα και επιδεικνύει τα σκοτωμένα πουλιά! (ΦΩΤΟ)

 
Σάλος για τον δημοτικό σύμβουλο που πήγε για κυνήγι στα καμμένα! (ΦΩΤΟ)

Πηγή Φωτογραφίας: alexpoli.gr / ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Ενημερώθηκε: 22/08/17 - 14:22

Σάλο πρακάλεσαν οι προκλητικές φωτογραφίες του συμβούλου στην Κηφισιά, Ανδρέας Μάναλης ο οποίος επέλεξε να πάει για κυνήγι λίγες μόλις μέρες μετά την καταστροφική φωτιά στην Ανατολική Αττική.

Και μπορεί η κυνηγετική περίοδος ξεκινά στις 20 Αυγούστου, εξαιρούνται όμως οι περιοχές που επλήγησαν από μεγάλες πυρκαγιές καθώς απαιτείται ειδική άδεια.

Η πρώτη φωτογραφία του Ανδρέα Μάναλη έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο αφού μέχρι τις 20.00 21/08/2017 είχε 305 κοινοποιήσεις αλλά και εκατοντάδες σχόλια διαμαρτυρίας !!

Ανακοίνωση καταγγελία του περιστατικού αλλά και της ανάρτησης έβγαλε η κα Ρένα Πολίτη πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς:

«ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΤΤΙΚΗ ΈΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΙΑ ΖΏΑ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΛΗΤΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΆΓΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ «ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ» ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ!!!
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΩΧΡΙΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΗ ΑΥΤΉ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΗ!

Αμετανόητος ο σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Ανδρέας Μανάλης ανέβασε και άλλη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό έχοντας βάλει αυτή τη φορά το θήραμα το οποίο ψήνεται στη σχάρα με τη λεζάντα «Από την παραγωγή στην κατανάλωση.»

Δε διστάζει επίσης να αναφερθεί σε Δημοτικούς Συμβούλους που του έκαναν παρατήρηση για την ανάρτησή του.

Όπως στην περίπτωση της Κατερίνας Καραλή, «Κατερίνα μου άνοιξες πόλεμο χωρίς να πειράξω θα έχουμε και συνέχεια!!!»

Η στάση του ξένισε πολλούς οι οποί αντέδρασανσ την προκλητικότητα του... λίγες μέρες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, οι φωτογραφίες του έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις φωτογραφίες πυροσβεστών που έσωσαν από τη φωτιά μικρά ζώα όπως ένα κοτσύφι στον Κάλαμο ή μια χελώνα στην Αλεξανδρούπολη: