Σπάνε την Αθήνα... για τον Κουφοντίνα - Ταυτόχρονα επεισόδια έξω από τέσσερα πανεπιστήμια

 
Σπάνε την Αθήνα... για τον Κουφοντίνα - Ταυτόχρονα επεισόδια έξω από τέσσερα πανεπιστήμια

Ενημερώθηκε: 20/05/19 - 16:38

Νέα επίδειξη ισχύος από άτομα του λεγόμενου «αντιεξουσιαστικου χώρου», που επιδίδονται αυτή την ώρα σε καταστροφές ταυτόχρονα έξω από πανεπιστήμια σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές στην Αθήνα.

thepressroom.gr

επεισόδια σε εξέλιξη έξω από την ΑΣΟΕΕ

Δημήτρη Κουφοντίνα

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το , αυτή την ώρα υπάρχουν , με άγνωστους να βγαίνουν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αναποδογυρίζουν κάδους απορριμμάτων και στη συνέχεια να τους πυρπολούν, στο πλαίσιο των διαμαρτυριών για την απελευθέρωση του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες επεισόδια έχουν ξεσπάσει ταυτόχρονα έξω από την ΑΣΟΕΕ (στην Πατησίων), την Πολυτεχνειούπολη (στην οδό Κοκκινοπούλου) και τη Γεωπονική Σχολή (στην Ιερά Οδό) και το Πάντειο Πανεπιστήμιο στη Λεωφόρο Συγγρού.

αναίρεση της απόφασης

να μειώσει την ποινή του Νίκου Ρωμανού,

Οι κουκουλοφόροι πέρα από τα επεισόδια έχουν πετάξει και «τρικάκια για την απελευθέρωση του Κουφοντίνα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι παράλληλα με την που έλεγε «όχι» στο αίτημα άδειας του γνωστού τρομοκράτη, ο Άρειος Πάγος αποφάσισε αναγνωρίζοντας ως ελαφρυντικό την καλή συμπεριφορά και την μεταμέλεια του στις φυλακές.

Δείτε φωτο:

1
2
2
2
2
4