Σπέτσες: Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής φέρεται ότι έπεσε θύμα βιασμού!

 
TSOLAKI

Ενημερώθηκε: 27/08/19 - 20:22

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής και δημοσιογράφος φέρεται να έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού το βράδυ της Τετάρτης. Άνδρες του Λιμενικού τον εντόπισαν σε άθλια κατάσταση σε μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών.

«Alerttv»

elenitsolaki.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του o πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ανδρών και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον βιασμό. Την είδηση αναμεταδίδει και το

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso και του aiginanews.gr οι άντρες του λιμενικού τον εντόπισαν σε πολύ άσχημη κατάσταση και εμφανώς σοκαρισμένο στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στις Σπέτσες όπου και έκανε τις διακοπές του.

Είχε γίνει χρήση ναρκωτικών

Ο πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος βρέθηκε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Πλέον μένει να αποσαφηνιστεί αν τα πήρε με τη θέλησή του, ή αν του τα επέβαλαν με το ζόρι αυτοί που τον βίασαν.

Έχει διαταχθεί έρευνα για το περιστατικό κάτω από άκρα μυστικότητα για να μην διαρρεύσει φυσικά το όνομα του πασίγνωστου παρουσιαστή και δημοσιογράφου.

Την ίδια ώρα κάτοικοι του νησιού αναφέρουν πως στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό κυκλοφορούν σπείρες ανδρών που εξαπολύουν επιθέσεις σε ανυποψίαστους άνδρες και γυναίκες.