Ζώδια: Οι ζωδιακές προβλέψεις για την Πέμπτη 14/11

 
zwdia

Ενημερώθηκε: 14/11/19 - 00:46

«Κάποια συναισθήματα σήμερα θα προδοθούν» σύμφωνα με την πρόβλεψη της Αλεξάνδρας Καρτά. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θολές και όχι ξεκάθαρες συναισθηματικές καταστάσεις θα επικρατήσουν σήμερα. Μην εναποθέσετε την εμπιστοσύνη σας σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν, γιατί θα σας προδώσουν σίγουρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε κάποια πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σας και πολύ πιθανόν διαχειρίζονται μαζί σας οικονομικά θέματα. Φροντίστε να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας ακάλυπτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα προσωπικά και τα επαγγελματικά θέματα, θα βρεθούν μετέωρα, γιατί κάποιες δικές σας κινήσεις προς το έτερον ήμισυ, το τελευταίο διάστημα, δεν ήταν αυτές που θα έπρεπε. Έτσι η μέρα σας δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη σήμερα με την δύσκολη όψη που δημιουργεί, με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ποσειδώνα, θα υπάρξουν περίεργες καταστάσεις που θα συμβούν μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα πρέπει να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που υπόσχονται εύκολο κέρδος, όπως επίσης και να μην εμπιστεύεστε τα λόγια προσώπων που ποτέ δεν σας είχαν δείξει ξεκάθαρα τα συναισθήματα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απατηλή μέρα στην προσωπική σας ζωή, αλλά και απατηλά τα γεγονότα στα οικογενειακά και επαγγελματικά σας θέματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε όταν κάποιο πρόσωπο σας ξαναπλησιάζει, για να σας εκφράσει τα συναισθήματα του.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως τα μηνύματα που θα πάρετε σήμερα από το περιβάλλον σας, να μην είναι καθόλου ειλικρινή και ξεκάθαρα. Μην κάνετε συζητήσεις σοβαρές και μην υπογράψετε κανένα συμβόλαιο που δεν έχει ξεκάθαρα κάποια σημεία του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί και σίγουρα δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε με ευκολία τους άλλους. Καραδοκούν κίνδυνοι στα οικονομικά σας και πολύ πιθανόν να μην είστε έτοιμοι για ένα οικονομικό ρίσκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, όπου και δημιουργεί περίεργες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να έχετε κάποιες ενοχλήσεις και στην υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε τα πρόσωπα που έχετε τοποθετήσει στην ζωή σας. Μπορεί να καταχράζονται την εμπιστοσύνη σας και να σας σπρώχνουν σταδιακά σε μία δική τους πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε με την καλοσύνη σας δύο πολύ σημαντικά αγαθά, τα χρήματα σας και την φιλία. Μην κάνετε με κανένα τρόπο κίνηση καλής θέλησης να δανείσετε χρήματα σε αγαπημένο σας πρόσωπο, όταν συμβεί αυτό θα αρχίσουν και τα προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολλά θέματα που δεν τα είχατε ξεκαθαρίσει κατά το παρελθόν. Η δύσκολη όψη Ποσειδώνα – Αφροδίτης, θα σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα πίσω από κουρτίνες, οπότε και τίποτε δεν θα είναι ξεκάθαρο.