Εύα Μπάση: Η αποκάλυψη που την «έκαψε! Δείτε πόσα χρόνια κρύβει η... «μεγαλοκοπέλα» του My Style Rocks (ΦΩΤΟ)

 
Εύα Μπάση: Η αποκάλυψη που την «έκαψε! Δείτε πόσα χρόνια κρύβει η... «μεγαλοκοπέλα» του My Style Rocks (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 01/02/19 - 17:18

Εύα Μπάση: Αποκάλυψη που «καίει» τη δυναμική παίκτρια που γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks. Η ίδια μάλιστα δεν έκρυψε ποτέ τις φιλοδοξίες της, αφού είχε δηλώσει ότι ο λόγος της συμμετοχής της στο ριάλιτι μόδας, ήταν για να... γίνει παρουσιάστρια!

αποχώρησε πριν λίγες μέρες

Η μελαχρινή καλλονή έφτασε μάλιστα πολύ κοντά στο να φτάσει στον τελικό του παιχνιδιού, αφού . Μια αποκάλυψη όμως από... τρίτο πρόσωπο, ήρθε για να φέρει τα πάνω-κάτω στα σχέδια της... επίδοξης παρουσιάστριας.

instagram

Με ανάρτηση της στο , η Φένια που είναι η σύντροφος του Θοδωρή Μισόκαλου, αδελφού της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε ότι η Εύα, είναι κατά πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία από ότι η ίδια ισχυρίζεται.

Εύα Μπάση

My Style Rocks

Playmate

Η , κρύβει χρόνια και μάλιστα... πολλά! Η ίδια είχε δηλώσει στο , ότι είναι 26 ετών η αλήθεια όμως είναι ότι είναι... 8 χρόνια μεγαλύτερη! Το 2003 μάλιστα, η εντυπωσιακή καλλονή είχε συμμετάσχει στα , με το «κανονικό» της επίθετο, δηλαδή Εύα Φράγκου. Τότε είχε δηλώσει ότι είναι 19 χρονών, σήμερα δηλαδή 16 χρόνια μετά η Εύα, κατάφερε με κάποιο... μαγικό τρόπο να βρει το «ελιξήριο της νεότητας» και αντί για 35 κατάφερε να «σταματήσει» το χρόνο στα 27 της χρόνια!

instagram

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που ανέβασε στο η Φένια για... του λόγου το αληθές:

1