Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου

Ενημερώθηκε: 20/05/19 - 00:06

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, ενώ μας προειδοποιεί ότι η επικοινωνία κρύβει κάποια σκοτεινά σημεία, που θα πρέπει να εντοπίζονται, πριν τις τελικές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Θα προκληθούν αναστατώσεις που θα αφορούν κυρίως το φιλικό σας περιβάλλον. Μην αναζητάτε μέσα από την υπερβολή να λύσετε τις συναισθηματικές σας υποθέσεις, διότι οι καταστάσεις θα γίνουν χειρότερες από πριν.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι, γιατί σήμερα θα πληγώνεστε εύκολα και θα δημιουργούνται προστριβές που θα έχουν πολύ δυσμενείς επιπτώσεις με δικά σας άτομα. Αποφύγετε να δώσετε λύσεις κάτω από συναισθηματική πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ειλικρινής συζήτηση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ανανεώσει το παρεξηγημένο κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις σας. Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε εδώ και τώρα λύσεις που θα σας φέρουν στροφή σε μία λάθος επαγγελματική πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα επηρεαστεί ο ψυχισμός σας, γιατί θα αναβιώσετε σήμερα καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα από το παρελθόν, που για κάποιους λόγους σας άφησαν υποθήκη μία πίκρα. Μην βιαστείτε σήμερα να κλείσετε υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η στιγμή να καταλάβετε σε πιο σημείο βρίσκεστε, σε δύο πολύ σημαντικούς σας τομείς της ζωής σας, αυτόν που αφορά τις συναισθηματικές σας επιλογές και από την άλλη, εκείνον τον τομέα που αφορά την κοινωνική σας καταξίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα βρεθείτε σε μία σχετικά μετέωρη θέση, από κάθε άποψη. Η αναμονή μπορεί να σας κουράσει, αλλά μπορεί και να σας δώσει την ευκαιρία να αποδείξετε πρώτα στον εαυτό σας και μετά στους άλλους, την αξία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αστάθεια που θα υπάρχει σήμερα, θα έχει προέκταση σε αρκετές καταστάσεις. Μπορεί να ακολουθήσετε την λογική, αλλά κάπου εκεί θα χαθείτε και θα γίνετε ευάλωτοι σε γεγονότα που θα σας φέρουν πίσω σε καταστάσεις που σας πονούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κακή διάθεση των ημερών, θα σας κάνει να έχετε νευρικότητα και ίσως να σας εγκαταλείψει η αντικειμενική κρίση. Μην προβάλετε τις δικές σας ανάγκες μόνο, όταν τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας, έχουν σοβαρό λόγο να φροντίσουν τα δικά τους εδάφη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι αναμφισβήτητα αυτή η Δευτέρα, αρκετά δύσκολη με τις σχέσεις σας. Αυτό σαν γεγονός, σας κάνει περισσότερο εριστικούς και υπερβολικούς στην κρίση σας. Μην βάλετε στα ορατά ή [αόρατα] προβλήματα σας, κανένα δικό σας πρόσωπο να συμμετέχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αποδειχθεί μέρα των πληροφοριών, που μάλλον θα έχουν κρυφά μηνύματα που πρέπει να εντοπίσετε. Μπορεί επίσης να έχετε μία εμμονή στα οικονομικά σας, κάτι που δεν θα σας βοηθήσει για κανέναν λόγο πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ίσως να πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω, γιατί οι προστριβές και οι εντάσεις καραδοκούν σε κάθε επαγγελματική, ή συναισθηματική σας σχέση. Νιώθετε ότι καταπιέζεστε και ασφυκτιείτε, οπότε μία απομάκρυνση, φαίνεται σαν ιδανική λύση.