Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 22/01/19 - 00:02

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η Αφροδίτη γλυκαίνει τις ανθρώπινες επαφές, κάνοντας σύνοδο με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη. Η υπερβολή στα συναισθήματα και η γενναιοδωρία είναι γνώρισμα αυτής της συνόδου. Η Σελήνη επίσης θα δημιουργήσει ένα υπέροχο τρίγωνο με Άρη – Αφροδίτη και Δία, όπου βοηθά τις λήψεις αποφάσεων, με αρκετά ευνοϊκές συγκυρίες. Τα ζώδια της φωτιάς [Κριός, Λέων και Τοξότης, έχουν περισσότερο μετρικό στην τύχη σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Η σύνοδος σήμερα της Αφροδίτης με τον Δία, ενισχύει μία νέα ιδέα, ένα καλό γεγονός, που θα σας κάνει να πάρετε χαρά και να βγείτε λίγο από την δυσμορφία των τελευταίων ημερών. Μην αμφιβάλετε για την υπεροχή σας, σε κάποια θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ καλή μέρα για να φροντίσετε πολλές από τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν εργασία και υγεία. Βέβαια θα πρέπει να δείτε επίσης, ένα πρόβλημα που αφορά ένα πρόσωπο της οικογένειας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Αφροδίτη και τον Δία σε σύνοδο απέναντι από το δικό σας ζώδιο, αφήνετε για λίγο πίσω τις κακοτοπιές των ημερών και απολαμβάνετε μία καλή συμφωνία ή βάζετε την προσωπική σας ζωή σε προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, θέλουν να σας εξυπηρετήσουν, ενώ μία οικονομική συμφωνία, θα έχει την εξέλιξη που θέλετε. Όσο για την προσωπική σας ζωή, μην πιέζετε τις καταστάσεις, αφήστε τον χρόνο να μιλήσει.

ΛΕΩΝ: Μία πολύ θετική μέρα για εσάς, εφόσον η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ενεργοποιεί πολύ καλές όψεις με Αφροδίτη, Άρη και Δία. Μία ικανοποίηση λοιπόν θα πάρετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα έχετε την διάθεση να προχωρήσετε σε μεταρρυθμίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η οικογένεια και ότι αφορά το κλείσιμο κάποιων υποθέσεων, θα έχουν μία πολύ καλή πορεία. Η Αφροδίτη με τον Δία σε σύνοδο, στο ζώδιο του Τοξότη, αναμφίβολα σας κάνει να ενεργοποιήσετε κάποια θετικά γεγονότα, που αφορούν την οικογένεια και τον χώρο που εργάζεστε.

ΖΥΓΟΣ: Μία καλή μέρα για τις προσωπικές σας επαφές και για τους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Η Σελήνη με πολύ θετικές όψεις από τον Λέοντα, σας κάνει περισσότερο δραστήριους και φροντίζει για την καλυτέρευση της κοινωνικής σας εικόνας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να έχετε σήμερα κάποια ευχάριστη έκπληξη σε επαγγελματικά θέματα, αλλά που μπορεί να υπάρχει και συναισθηματική προέκταση. Επίσης ίσως να επιλυθούν κάποια οικονομικά σας θέματα, που θα βρεθούν άμεσα και εύκολα λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το όμορφο γύρισμα της τύχης και να απολαύσετε αυτό που θα σας δοθεί. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, σε σύνοδο με τον Δία, θα φέρει μία ευφορία που ακόμη και τίποτα να μην συμβεί, θα νιώθετε υπέροχα σε ένα προσωπικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μία μέρα που θα πρέπει να εντείνετε περισσότερο την προσοχή σας σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Βέβαια ενώ υπάρχουν άλυτες υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν, εσείς θα νιώσετε ότι έφτασε το τέλος κάποιων [δεινών].

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συναισθηματική ανάκαμψη και ένας γλυκός αέρας αισιοδοξίας περνά από το μυαλό σας. Ίσως να πάρετε κάποια ευχάριστα μηνύματα από αγαπημένα σας πρόσωπα, ή θα αναλάβετε κάποια πνευματική εργασία που θα είναι για σας επιτυχής. Ότι και να συμβεί, θα έχετε έναν λόγο για να χαρείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα θα λάβετε επιτέλους τα νέα που περιμένατε, θα ανακάμψετε ψυχολογικά και θα φροντίσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Αφήστε στην άκρη για λίγο τις σκοτεινές σας σκέψεις και απολαύστε την μέρα σας.