Εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό “Ρύσιο - Ταγαράδες - Βασιλικά” την επόμενη εβδομάδα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό “Ρύσιο - Ταγαράδες - Βασιλικά” την επόμενη εβδομάδα


Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας και επί της 30ης Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο- Ταγαράδες- Βασιλικά” θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας:

1) Επί της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας πριν τη διασταύρωση Ρυσίου με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας για την εκτέλεση των εργασιών.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 7 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.30 το πρωί.

2) Επί της δεξιάς οριογραμμής της 30ης Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο- Ταγαράδες- Βασιλικά”, στο ύψος της Σουρωτής και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί από την Πέμπτη 9 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.30 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.