Θεσπρωτία: Τριπλό γυναικείο μέτωπο στην προβολή του τουριστικού προϊόντος



3 εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη της τουριστικής σεζόν, και οι δράσεις για την προβολή του τουριστικού προϊόντος, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στην Κύπρο από εχτές Παρασκευή, είναι σε εξέλιξη η 21η έκθεση τουρισμού “Ταξίδι 2018” οπου και θα λειτουργεί μέχρι και την Κυριακή.

Στην έκθεση συμμετέχει και ο δήμος Σουλίου, με την δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη και την εντεταλμένη τουρισμού Βασιλική Ντούκα, να βρίσκονται στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Στην περιφέρεια Ηπείρου δίνουν μεγάλη σημασία στην αγορά της Κύρου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα ξεκίνησαν και οι απευθείας πτήσεις από το νησί της Αφροδίτης προς τα Ιωάννινα.

Περισσότερα για την έκθεση “Ταξίδι 2018” με πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και βίντεο, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε σε επόμενο άρθρο.

Παράλληλα, γνωστή ταξιδιωτική εκπομπή από το Κανάλι Ένα, το οποίο μάλιστα αναπαραγάγει την συγκεκριμένη εκπομπή σε 22 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, βρίσκεται στην περιοχή μας από εχτές ενώ στο τριήμερο της επίσκεψης, θα καταγράψει και θα παρουσιάσει τα τουριστικά σημεία.

Εχτές και σήμερα βρίσκονται στην Παραμυθιά, ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη στους μύλους Σουλίου και το ιστορικό Σούλι.

Στα πλαίσια αυτής της δράσης, το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποίησε ζωντανή σύνδεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Παραμυθιά, όπου η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Αντιγόνη Φίλη, μίλησε για το τουριστικό προϊόν της περιοχής. 


 
Θεσπρωτία: Τριπλό γυναικείο μέτωπο στην προβολή του τουριστικού προϊόντος Θεσπρωτία: Τριπλό γυναικείο μέτωπο στην προβολή του τουριστικού προϊόντος Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 22, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.