Σούλι Παραμυθιάς: Ευχαριστήριο προς τον Νικόλα Κάτσιο για χορηγία

Σούλι Παραμυθιάς: Ευχαριστήριο προς τον Νικόλα Κάτσιο για χορηγία


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ.¨ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ¨ ευχαριστεί δημόσια τον συμπατριώτη μας φαρμακοποιό Νικόλα Κάτσιο για την πολλοστή και επανειλημμένη θετική του ανταπόκριση και την ευγενική χορηγία του σε φαρμακευτικό και αθλητικό υλικό απαραίτητου για την κάλυψη των αναγκών του σωματείου μας.

Η αξιέπαινη αρωγή και προσφορά του αποτελεί σημαντικό στήριγμα και έρεισμα ενδυνάμωσης των προσπαθειών μας, για την αξιοπρεπή και θετική πορεία του αθλητικού σωματείου μας στο δύσβατο και επίπονο μαραθώνιο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας .

Ταυτόχρονα αποδεικνύει το διαρκές και έμπρακτο ενδιαφέρον του φίλου και φίλαθλου χορηγού μας για τον τοπικό ερασιτεχνικό αθλητισμό και όχι μόνον και προεχόντως για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ιδιαίτερης πατρίδας μας, αν και διαθέτει ενεργές καλαθοσφαιρικές προελεύσεις και καταβολές.

Παραμυθιά 11/11/2019
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
Σούλι Παραμυθιάς: Ευχαριστήριο προς τον Νικόλα Κάτσιο για χορηγία Σούλι Παραμυθιάς: Ευχαριστήριο προς τον Νικόλα Κάτσιο για χορηγία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.