Κάντε την εγγραφή σας στο Δωρεάν 2ωρο μάθημα Ρομποτικής της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το νεο κύκλο σπουδών του Φεβρουαρίου!

Κάντε την εγγραφή σας στο Δωρεάν 2ωρο μάθημα Ρομποτικής της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το νεο κύκλο σπουδών του Φεβρουαρίου!

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για παιδιά από 5 ετών έως και 16 για τον δεύτερο κύκλο σπουδών που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Κατασκευάζουμε, προγραμματίζουμε και παίζουμε!!! Ελάτε να μας γνωρίσετε... και δε θα χάσετε!!! Πολλές προσφορές στα προγράμματα των Αγγλικών και της Πληροφορικής του κέντρου μας!

Αγαπάμε ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!! 



Για περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής: http://www.meleti.edu.gr/ρομποτική
 Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2665 025146, 694 8876772
Δ/νση: Σαμουήλ 5, Ηγουμενίτσα

Έχεις έμφυτο ταλέντο στις κατασκευές;
Σου αρέσει η τεχνολογία και οι υπολογιστές; 
Έλα στην Ακαδημία Ρομποτικής του ΠΑ.ΜΑΚ στα Ιωάννινα και αξιοποίησε το ταλέντο σου!

Το κάθε μάθημα ρομποτικής περιλαμβάνει κατασκευή και προγραμματισμό μοντέλου ρομπότ, το οποίο είναι διαφορετικό σε κάθε μάθημα, σε διαφορετική πίστα και με διαφορετικό σενάριο! 
Δηλαδή τα παιδιά:
1. Κατασκευάζουν τα ρομπότ τους σύμφωνα με τις οδηγίες των εκπαιδευτών
2. Προγραμματίζουν τα ρομπότ τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις της πίστας και του σεναρίου
3. Τοποθετούν τα ρομπότ τους στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα και τα ενεργοποιούν
4. Επαναπρογραμματίζουν τα ρομπότ τους για να βέλτιστη απόδοση

Μαζί μας μαθαίνεις τι σημαίνει ρομποτική ακολουθώντας πρόγραμμα σπουδών, κάνοντας μάθημα με πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς και συμμετέχοντας στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς του κόσμου!
Κάντε την εγγραφή σας στο Δωρεάν 2ωρο μάθημα Ρομποτικής της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το νεο κύκλο σπουδών του Φεβρουαρίου! Κάντε την εγγραφή σας στο Δωρεάν 2ωρο μάθημα Ρομποτικής της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το νεο κύκλο σπουδών του Φεβρουαρίου! Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 25, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.