Βρήκε στέγη ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηγουμενίτσας

Βρήκε στέγη ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ενέκρινε τη δωρεάν παραχώρηση στον «Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηγουμενίτσας» της χρήσης μιας αίθουσας στον 1ο όροφο της κοινότητας Πλαταριάς (Γραφείο τεχνικής Υπηρεσίας του πρώην Δήμου Συβότων) με αποκλειστικό σκοπό τη στέγαση του γραφείου (έδρα) του συλλόγου, με τους εξής όρους:
  • Η δωρεάν παραχώρηση της χρήσης ισχύει για πέντε (5) χρόνια. 
  • Οι χώροι που θα παραχωρηθούν στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηγουμενίτσας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά ως έδρα και μόνο για τις συνεδριάσεις και το αρχείο του συλλόγου. 
  • Απαγορεύεται η επινοικίαση ή οποιαδήποτε χρήση σε τρίτους. 
  • Πιθανός υπάρχον εξοπλισμός του πρώην Δήμου Συβότων ανήκει στην κυριότητα του Δήμου Ηγουμενίτσας. 
  • Τα έξοδα συντήρησης και καθαριότητας βαρύνουν τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηγουμενίτσας, ενώ, λόγω του ότι οι χώροι που παραχωρούνται αποτελούν μέρος του κτιριακού συγκροτήματος του Δημαρχείου του πρώην Δήμου Συβότων και σήμερα της Κοινότητας Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας, τα λειτουργικά έξοδα (ρεύμα, νερό) τα επιβαρύνεται ο Δήμος Ηγουμενίτσας. 
  • Μετά τη λήξη της παρούσης παραχώρησης, ο παραχωρημένος χώρος επανέρχεται στην Τοπική κοινότητα Πλαταριάς και τον Δήμο Ηγουμενίτσας και θα παραδοθεί στην καλή κατάσταση την οποία παρελήφθη.
Βρήκε στέγη ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηγουμενίτσας Βρήκε στέγη ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.