Καθαρίστηκε το ρέμα της Λάκκας από την Περιφέρεια (+ΒΙΝΤΕΟ)

 Καθαρίστηκε το ρέμα της Λάκκας από την Περιφέρεια (+ΒΙΝΤΕΟ)


Είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε τις υπηρεσίες του κράτους, να δρουν με βάση το ... καλύτερα προλαμβάνειν, παρά θεραπεύειν.

Έτσι, η Περιφέρεια Ηπείρου, ολοκλήρωσε αυτές τις ημέρες τον καθαρισμό του ρέματος στο χωριό Λάκκα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και δείχνει το πως θα έπρεπε να καθαρίζονται όλα τα ρέματα, τουλάχιστον μία φορά κάθε πέντε χρόνια.

Για τον καθαρισμό του ρέματος μίλησε στην κάμερα του thespro.gr, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, ο οποίος ανέφερε πως υλοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Λάκκας αλλά και των περιοχών που διέρχεται το ρέμα πριν φτάσει στη θάλασσα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Τόνισε ταυτόχρονα την αναγκαιότητα κατασκευής μικρών φραγμάτων, τα οποία θα συγκρατούν τα φερτά υλικά αλλά και θα μειώνουν την ταχύτητα του νερού, ώστε να μην φτάνει με ορμή στα σπίτι της περιοχής.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Πιτούλη, καθώς και πλάνα από το ρέμα:


Καθαρίστηκε το ρέμα της Λάκκας από την Περιφέρεια (+ΒΙΝΤΕΟ)  Καθαρίστηκε το ρέμα της Λάκκας από την Περιφέρεια (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.