LOUX GNC 3on3 | ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2024: Έρχεται μία διοργάνωση… έπος!

Share Button
Κατά την παράδοση το νησάκι Αγιονήσι στον κόλπο της Ηγουμενίτσας, ήταν ο βράχος που λέγεται ότι έριξε ο Πολύφημος στον Οδυσσέα, όταν ο ομηρικός ήρωας, τύφλωσε τον κύκλωπα.

Το GNC 3on3 ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα για να αποδείξει σε όλη την Ελλάδα ότι οι Θεσπρωτοί όχι μόνο δεν πετούν… βράχους, αλλά σουτάρουν και μάλιστα με μεγάλη ευστοχία.
Το διήμερο 1-2 Ιουνίου, η Πλατεία Δημαρχείου ετοιμάζεται να υποδεχθεί το LOUX GNC 3on3 | ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2024, μία διοργάνωση-γιορτή για το μπάσκετ και τον αθλητισμό.
Η συμμετοχή είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και υπό το σύνθημα “Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ” σας περιμένουμε όλους, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες, μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουμε, με δυνατή μουσική και πολλά χαμόγελα!
Το LOUX GNC 3on3 | ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2024, αποτελεί μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, του Δήμου Ηγουμενίτσας και του GNC 3on3, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Το event υποστηρίζει και η ΚΑΕ Πρωτέας Ηγουμενίτσα.
“Συμπαίκτες” του GNC 3on3 και “συνεπιβάτες” στα ταξίδια μας σε όλη την Ελλάδα είναι: η ΛΟΥΞ, η COSMOS SPORT, η WILSON, o όμιλος AFFIDEA, η STEGNO, η CROSSOVER, τα , η SKENTZOS PORT SERVICE, η KERASIDIS GROUP, η SUPERCARGO, και η Β. ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ.
Δήλωσε ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο LOUX GNC 3on3 | ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2024, ΕΔΩ!
Σύνθημα μας; “Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *