You are currently viewing Κρύα Βρύση: Διάρρηξη κοσμηματοπωλείο – Έριξαν τα ρολά και άρπαξαν είδη αξίας 5.000 τουλάχιστον

Κρύα Βρύση: Διάρρηξη κοσμηματοπωλείο – Έριξαν τα ρολά και άρπαξαν είδη αξίας 5.000 τουλάχιστον

Απανωτά περιστατικά, τα οποία κορυφώθηκαν τα ξημερώματα, συνέβησαν στην Κρύα Βρύση, σε βαθμό…να τραβάς τα μαλλιά σου! Ανατίναξη αυτοκινήτου, ληστεία κοσμηματοπωλείου και δυο ληστείες σε οικίες ακριβώς την προηγούμενη μέρα, αποδεικνύουν αυτά που ειπώθηκαν πριν λίγες μέρες σε ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων, όπου και ζητήθηκε η Κρύα Βρύση να γίνει και πάλι Δήμος.

Σύμφωνα με το PellaNews.gr και τον δημοσιογράφο Παύλο Νεκτάριο Παπαδόπουλος, τα ξημερώματα άγνωστοι, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο και οι οποίοι καταγράφηκαν σε κάμερα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει δυσκολία στην αναγνώριση τους λόγω της πλευράς από την οποία «τραβήχτηκαν» στη λήψη οι δράστες, έβαλαν “πυρ” στο αυτοκίνητο του Χαράλαμπου Ουραηλίδη, παλαιού Δημάρχου της Κρύας Βρύσης (εκεί βρίσκεται και η οικεία του), με αποτέλεσμα να προκληθούν πολύ σοβαρές ζημιες, ενώ αμέσως μετά διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο, ρίχνοντας την μπάρα (μεταλλικά ρολά) που είχε, όπου άρπαξα είδη μεγάλης αξίας, που φτάνουν τουλάχιστον τα 5.000 ευρώ!

Κι όλα αυτά με τον «Αστυνομικό σταθμό» (και όχι Τμήμα, όπως θα έπρεπε) να είναι…επανδρωμένος(sic) με έναν αστυνομικό, ο οποίος φυσικά και δεν μπορεί να αφήσει τον χώρο όπου κινείται και να δράσει μόνος του. Ένας υποβαθμισμένος «σταθμός», μόλις 20 μέτρα από τα συμβάντα και ο οποίος αν ήταν Τμήμα όπως στο πρόσφατο παρελθόν, τότε τα πράγματα θα είχαν άλλη κατάληξη ή δεν θα είχαν συμβεί καν!

Η ειρωνεία είναι ότι ακριβώς την προηγούμενη μέρα έγιναν δύο διαρρήξεις σε οικίες, οι οποίες επίσης βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο της Κρύας Βρύσης.

Άλλη μία τραγική περίπτωση, που αποδεικνύει ότι η Κρύα Βρύση δεν βρίσκεται στην «ώρα μηδέν», αλλά ίσως έχει υποπέσει και κάτω του μηδενός…