You are currently viewing Μούσες Εν Χορώ: Το σχήμα για το καλοκαίρι του 2018
Μούσες Εν Χορώ - Καλοκαίρι 2018

Μούσες Εν Χορώ: Το σχήμα για το καλοκαίρι του 2018

Ποιοι εμφανίζονται στις Μούσες Εν Χορώ; Γιάννης Μπέκας, Όλγα Παππά, Σπύρος Σιώλος, Χριστίνα Ζήση, Ανέστης Λεκίδης, Κρυσταλλία Βαρβαρίδου, Κωνσταντίνος Παρασκευάς, Νικολέτα Καρνέζη, Δημήτρης Δέσης, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Χρήστος Βάμος, Λίνα Τζιοβάνι, Ιζαμπέλλα Παυλίδου είναι οι δεκατρείς τραγουδιστές που εμφανίζονται στις Μούσες Εν Χορώ, φέτος το καλοκαίρι.

Τραγουδιστές και τραγουδίστριες ταλαντούχοι με σπουδαίες φωνές. Κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη κάνει τα βήματα τους στη δισκογραφία. Δείτε τα βιογραφικά των καλλιτεχνών:

Ο Γιάννης Μπέκας το 2005 στην ηλικία των 25 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Κάποιες στιγμές που χάνομαι”. Το τραγούδι “Το σ’ αγαπώ”, σε μουσική Τάκη Μπουγά και στίχους Πάνου Φαλάρα, είχε κάνει τη διαφορά, δίνοντας την αίσθηση μιας νέας μεγάλης επιτυχίας! Το χειμώνα που μας πέρασε ο τραγουδιστής διαγωνίστηκε στο The Voice ερμηνεύοντας το τραγούδι “Τολμώ” και ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου γύρισαν τις καρέκλες τους.

Η Όλγα Παππά έχει κυκλοφορήσει τα τραγούδια Υπερβολές (Μουσική: Μιχάλης Τουρατζίδης Στίχοι: Jenny Tsiko), Τύπος Ριψοκίνδυνος (Μουσική: Χρήστος Δάντης Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος) κ.α.

Ο Σπύρος Σιώλος έχει γεννηθεί στην Αθήνα από οικογένεια με παράδοση στη μουσική, με τον παππού του και τον πατέρα του να είναι μουσικοί και τραγουδιστές. Κατάγεται από το Ξηρόμερο και την Ήπειρο. Η επαφή του με τη μουσική άρχισε όταν ήταν έξι ετών, συντροφεύοντας τον πατέρα του σε πανηγύρια, γάμους και χορούς και παράλληλα μέσα από τους δρόμους της σπουδής σε ωδεία και με δασκάλους.

Η Χριστίνα Ζήση μας συστήθηκε με το πρώτο της τραγούδι με τον τίτλο «Ξεπέρασε το», μία δυναμική δημιουργία που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο Ανέστης Λεκίδης έχει καταγωγή από τις Σέρρες και από την Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί. Άρχισε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι το 1995 με πολλές σημαντικές εμφανίσεις και συνεργασίες σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο και το πρώτο του τραγούδι κυκλοφορεί το 2012 από την εταιρία ‘’level’’ με τίτλο ‘’Στοίχημα’’ – Ένα άκρως διασκεδαστικό τραγούδι από τον πρωτοεμφανιζόμενο και πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή από τη Θεσσαλονίκη. Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού έχουν την υπογραφή του Κώστα Δουδουνή.

Η Ιζαμπέλλα Παυλίδου είναι νέα, είναι όμορφη, είναι ταλαντούχα και έρχεται να μας συστηθεί δισκογραφικά με ένα digital single που φέρει τον τίτλο ”Στα μπαράκια” και κυκλοφορεί από την Real Music.

Η διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη, είναι στις Μούσες Εν Χορώ

Κάθε μέρα Καλοκαιρινές Μούσες Εν χορώ!
☎️ 2310 476 106 📱 ‭+30 694 4327397‬ 📍 Περιοχή Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης