Follow us

Εβγαζε σέλφι στο ναό του Δία στη Νεμέα μόνο με το εσώρουχο

'Εβγαζε… selfie μπροστά στο ναό του Νεμείου Διός με το εσώρουχο! Παρόμοιες ερωτικές απεικονίσεις τραβούσε και ο σύντροφός της!

Εβγαζε σέλφι στο ναό του Δία στη Νεμέα μόνο με το εσώρουχο

Έβγαζε… selfie μπροστά στο ναό του Νεμείου Διός με το εσώρουχο! Παρόμοιες ερωτικές απεικονίσεις τραβούσε και ο σύντροφός της προκειμένου να τροφοδοτήσει το «οικογενειακό» άλμπουμ! Το παράξενο περιστατικό ασέβειας της αρχαιοελληνικής ιστορίας καταγράφηκε στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής στη Νεμέα.

Το ζευγάρι των Ισπανών, 30 χρόνων ο άνδρας και 27 χρόνων η λυγερόκορμη πρωταγωνίστρια της καυτής φωτογράφησης, βρέθηκαν στο μουσείο και μπροστά από τον ναό του Νεμείου Διός. Ξαφνικά η γυναίκα πήρε άσεμνες πόζες μπροστά στον ναό, με τον σύντροφό της να την αποθανατίζει, ενώ διαπιστώθηκε ότι η 27χρονη βρισκόταν στον αρχαιολογικό χώρο φορώντας από… κάτω μόνο το εσώρουχό της. Το ζευγάρι συνελήφθη κατηγορούμενο για πρόκληση σκανδάλου σε ακόλαστη πράξη και δεν αποκλείεται και για προσβολή εθνικού συμβόλου.

Σημειώνεται ότι η αναστύλωση του αρχαίου ναού του Δία στην Αρχαία Νεμέα ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2012. Ο ναός οικοδομήθηκε γύρω στο 330 π.Χ. πάνω στα ερείπια παλαιότερου ναϊκού κτίσματος και σμίγουν και οι τρεις αρχιτεκτονικοί ρυθμοί της ελληνικής αρχαιότητας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ 15 Απρ 2024 | 07:19

Θεσσαλονίκη: Αγρια επίθεση σε τρεις 15χρονους από αγέλη 25 ατόμων - Ολα έγιναν για μια παρεξήγηση

Επίθεση σε βάρος τριών 15χρονων από "αγέλη" 25 ατόμων, έξω από το κολυμβητήριο της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤ 13 Απρ 2024 | 08:58

Αγιοι Ανάργυροι: Εγγραφες εξηγήσεις ετοιμάζουν οι αστυνομικοί για τη γυναικοκτονία της Κυριακής

Έως και… 20 μέρες θα καθυστερήσει η ολοκλήρωση της ΕΔΕ για την διερεύνηση των πειθαρχικών ευθυνών των έξι αστυνομικών του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 12 Απρ 2024 | 18:21

Σοκ στη Γλυφάδα: Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε όταν έφτασε η αστυνομία

Ο 29χρονος είχε έντονο διαπληκτισμό με τη σύζυγό του στην είσοδο πολυκατοικίας, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι τη χτυπούσε - Οι περαστικοί φώναζαν "Βοήθεια, βοήθεια, τη σκοτώνει"

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ 12 Απρ 2024 | 07:39

Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε μετά από τρεις ημέρες - "Κλειδί" το τηλεφώνημα της γιαγιάς

Ένα τηλεφώνημα της γιαγιάς του 36χρονου ήταν αυτό που οδήγησε στην κινητοποίηση της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη.

ΑΠΟ 10 ΣΕ 150 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 11 Απρ 2024 | 07:45

Ενδοοικογενειακή βία: Αύξηση 1.400% στις καταγγελίες παρά το φιάσκο στους Αγ. Αναργύρους

Η γυναικοκτονία της Κυριακής "έριξε φως" στο σκοτεινό αριθμό των θυμάτων της ενδοοικογενειακής βίας, που μέχρι σήμερα επέλεγαν να υπομένουν σιωπηλά το Γολγοθά τους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 10 Απρ 2024 | 07:41

Κωδικός... Pitbull: Άφησαν ελεύθερο κατηγορούμενο για 4 απόπειρες ανθρωποκτονίας και σκότωσε έναν 35χρονο

Το "Pitbull" συνελήφθη στις 5 Φεβρουαρίου κατηγορούμενος για 4 απόπειρες ανθρωποκτονίας και... αφέθηκε ελεύθερος. Ενα μήνα μετά δολοφόνησε έναν 35χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα.

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ 09 Απρ 2024 | 08:00

Οι νέες οδηγίες για την αντιμετώπιση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας από την ΕΛΑΣ

Ο νέος αυτός οδηγός διαβιβάστηκε σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, στις 5 Απριλίου 2024, σχεδόν τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Κυριακής.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ 09 Απρ 2024 | 07:33

Αγ. Ανάργυροι: Τα ευρήματα της ΕΔΕ σε βάρος των εμπλεκόμενων αστυνομικών - Στην τελική ευθεία η απόδοση ευθυνών

Σαφείς ενδείξεις απραξίας από τους αστυνομικούς, προκύπτουν από την κατάθεση του 37χρονου φίλου της Κυριακής που ήταν δίπλα της την ώρα που έπεφτε νεκρή από τα χέρια του πρώην συντρόφου της.

ΑΝΗΛΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 08 Απρ 2024 | 08:03

Σούρμενα εναντίον Τερψιθέας: Ραντεβού θανάτου από 25 ανήλικους στα Νότια Προάστια της Αθήνας

Οι 25 νεαροί δράστες ηλικίας 14 έως 17 ετών, είχαν δώσει κάλεσμα μέσω social media, όμως πριν προλάβουν να λύσουν με τη βία τις διαφορές τους, έπεσαν πάνω στους αστυνομικούς.

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ 08 Απρ 2024 | 07:50

Πώς ξέσπασε η πρώτη μεγάλη φωτιά του 2024 στο Λασίθι - Μια σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια

Για τη μεγάλη φωτιά στο Μαύρο Κόλυμπο Λασιθίου, συνελήφθη ένας 35χρονος κάτοικο της περιοχής. Οδηγείται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα κατηγορούμενος για εμπρησμό από αμέλεια.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ 08 Απρ 2024 | 07:37

Πώς επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο δολοφόνος της Κυριακής - Σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής στους Αγ. Αναργύρους κατά τη διάρκεια της απόπειρας, υπέστη ανακοπή και εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα αναίσθητος

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ 07 Απρ 2024 | 09:44

Άγιοι Ανάργυροι: Τι έπρεπε να κάνουν και δεν έκαναν οι αστυνομικοί - Οι 21 σελίδες του εγχειριδίου της ΕΛΑΣ που δεν βοήθησαν την Κυριακή

Οι προτεινόμενες φράσεις στο Εγχειρίδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την πρώτη υποδοχή των θυμάτων Ενδοοικογενειακής Βίας αντικαταστάθηκαν από τις: "Κάνε μήνυση", "το περιπολικό δεν είναι ταξί" - "Θολή" η εκπαίδευση 17.000 αστυνομικών

1,4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Η ΛΕΙΑ ΤΟΥΣ 06 Απρ 2024 | 10:36

"Σε αφήνουν ελεύθερο": Ατιμώρητοι οι Ρουμάνοι πορτοφολάδες - Πώς μοίραζαν τις γραμμές Μετρό και ΗΣΑΠ με τους Αλβανούς

Μέλος της οργάνωσης περιγράφει σε συγγενικό του πρόσωπο ότι συνεχίζει ανενόχλητος την εγκληματική του δράση παρά τις συλλήψεις από την αστυνομία - Άδειαζαν τις κάρτες άμεσα με POS