Follow us

Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά

Η «Ωκεανίς» προτού αποχωρήσει χτύπησε την Κρήτη και με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να φανεί το μέγεθος της καταστροφής.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά

Πολύ μεγάλα ποσά βροχής έπεσαν στη Δυτική Κρήτη, σύμφωνα με το meteo. O μετεωρολογικός σταθμός στο οροπέδιο Ασκύφου Χανίων κατέγραψε 309 χιλιοστά έως το απόγευμα της Δευτέρας. Την ίδια στιγμή, νέες πλημμύρες και καταστροφές αναφέρονται συνεχώς, γέφυρες κατέρρευσαν, ο νομός Χανίων οδικά κόπηκε στα δύο ενώ αγνοείται ένας 61χρονος άνδρας στην περιοχή των Βρυσών.

Οι περισσότερες καταστροφές καταγράφονται στο Δήμο Πλατανιά όπου δόθηκε εντολή για εκκένωση σπιτιών από τους αρμόδιους φορείς πολιτικής προστασίας. Λόγω του ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για υπερχείλιση του Πλατανιανού ποταμού, οι αρχές απομακρύνουν τους πολίτες από τα σπίτια που βρίσκονται κοντά στο ποτάμι και από σπίτια τα οποία είναι επικίνδυνο να πλημμυρίσουν. Ο ποταμός έχει φουσκώσει λόγω των συνεχιζόμενων βροχοπτώσεων αλλά και από το γεγονός, ότι δέχεται όλο τον όγκο του νερού που υπερχειλίζει από το φράγμα Ποταμών Αμαρίου. Η απομάκρυνση κατοίκων γίνεται για προληπτικούς λόγους καθώς ήδη έχουν πλημμυρίσει υπόγεια στην περιοχή.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Μαλανδράκης, έξι γέφυρες κατέρρευσαν η είναι υπό κατάρρευση στην ευρύτερη περιοχή. «Βιώνουμε τον απόλυτο αποκλεισμό» είπε χαρακτηριστικά ενώ υπάρχουν και εγκλωβισμένοι σε οχήματα. Πιο συγκεκριμένα έξι άτομα στο Καλό Χωριό και τρία άτομα σε περιοχή του χωριού Χλιαρό.

Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά

Η «Ωκεανίς» προτού αποχωρήσει χτύπησε την Κρήτη και με το πρώτο φως της Τρίτης αναμένεται να φανεί το μέγεθος της καταστροφής.

Κατέρρευσαν γέφυρες

Τεράστιες είναι οι ζημιές στο οδικό δίκτυο έχουν προκληθεί από την σφοδρή κακοκαιρία. Μετά την κατάρρευση της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη αλλά και αυτής των Βουκολιών που είναι σε κρίσιμη κατάσταση, έπεσε και η γέφυρα του Πλατανιά στην Παλιά Εθνική Οδό στο «Πορτοκάλι» η οποία πλέον απειλείται με ολική καταστροφή, όπως έγινε και με αυτήν στον Αλικιανό.

Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά - εικόνα 2

Σύμφωνα με το zarpanews ο νομός Χανίων έχει κοπεί στα δύο καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος μετακίνησης από Κίσσαμο προς Χανιά μετά την κατάρρευση της γέφυρας στην παλιά εθνική οδό, η οποία αποτελούσε τον μόνο οδικό άξονα στα Δυτικά του νομού Χανίων. Πρακτικά, η δημοτική ενότητα Κολυμβαρίου αλλά και ολόκληρη η Κίσσαμος είναι περιοχές αποκλεισμένες. Το ίδιο ισχύει και για όλο τον ορεινό όγκο της ΔΕ Μουσούρων, καθώς μετά την κινηματογραφική κατάρρευση της γέφυρας του Κερίτη, η εκτροπή μέσω Φουρνέ είναι αδύνατη λόγω τεράστιων κατολισθήσεων.

Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά - εικόνα 3

Δείτε το βίντεο από την κατάρρευση της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη;

Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά - εικόνα 4

Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά - εικόνα 5

Σε εξέλιξη ο έρευνες για τον αγνοούμενο

Την ίδια ώρα, αγωνία επικρατεί για έναν 61χρονο, οποίος χάθηκε στα ορμητικά νερά χειμάρρου που κινείτο με αγροτικό αυτοκίνητο και στην προσπάθειά του να προσεγγίσει σημείο που είχε τα πρόβατά του, παρασύρθηκε από και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Σε εξέλιξη εδώ και ώρες βρίσκονται εναγώνιες και συντονισμένες προσπάθειες των αρχών αλλά και εθελοντών για τον εντοπισμό του Έχει εντοπιστεί το όχημα αλλά ο ίδιος αγνοείται.

Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά - εικόνα 6

Διακοπές ρεύματος

Επιπλέον, σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στις περισσότερες περιοχές του νομού Χανίων.

Όπως επισημαίνει ο ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία βρίσκονται επί τόπου και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των βλαβών, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν με κυριότερη την αδυναμία πρόσβασης σε πολλές περιοχές σε ολόκληρο το νομό.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά τέλος την κατανόηση του καταναλωτικού κοινού και ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία τους, ενώ υπογραμμίζει ότι τα συνεργεία του βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των βλαβών, όταν και εφόσον είναι εφικτή η πρόσβαση στα σημεία του Δικτύου που έχουν υποστεί ζημιές.

Προβλήματα στη κυκλοφορία

Απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει διαταχθεί σε όλα τα τα οχήματα στους δρόμους Φουρνέ-Μεσκλά , Λάκκοι-Μεσκλά, Φουρνέ-Λάκκοι, Χλιαρό-Ουρθούνι-Καράνου, Νιο Χωριό-Βουκολιές και Συρίλι-Νεριανά.

Για λόγους ασφαλείας, λόγω σοβαρότατων προβλημάτων στο οδόστρωμα, θα πρέπει να αποφεύγεται η διέλευση των δρόμων Μπαμπιόλου-Μανολιοπούλου και Σκινέ-Φουρνέ.

Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά - εικόνα 7

Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά - εικόνα 8

Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά - εικόνα 9

Παράλληλα σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής βρίσκεται και το γραφείο πολιτικής προστασίας του Δήμου Χανίων, ο πυροσβεστικός σταθμός του δήμου, η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών, η διεύθυνση καθαριότητας και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης. Στους πολίτες συνιστάται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους, που προέρχονται από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων. Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται σε όσους δραστηριοποιούνται σε παραθαλάσσιες περιοχές και αγκυροβόλια λόγω των προβλεπόμενων δυνατών ανέμων, καθώς και στις μετακινήσεις στο οδικό δίκτυο, αφού τα εδάφη έχουν κορεστεί από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις και είναι επιρρεπή στην εκδήλωση αστοχιών (κατολισθήσεις, καταπτώσεις βράχων).

Προβλήματα και στην περιοχή της Κισσάμου προκαλεί η κακοκαιρία που πλήττει περιοχές της Δυτικής Κρήτης. Λόγω των τεράστιων ποσοτήτων νερού που τρέχουν από τις πλαγιές διακόπηκε η κυκλοφορία στη σήραγγα Τοπολίων μέχρι νεωτέρας, ενώ λόγω κατολισθήσεων διακόπηκε και η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο από Σκινέ-Πρασέ- Σέμπρωνα- Αγία Ειρήνη.

Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά - εικόνα 10

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοίνωσε ότι ο δρόμος από Τοπόλια έως Μύλους της Τοπικής Κοινότητας Βλάτους είναι κλειστός λόγω της συσσώρευσης μεγάλου όγκου νερού στην περιοχή. Επιπλέον, καλούνται οι κάτοικοι οικιών που βρίσκονται παραπλεύρως του Τυφλού Ποταμού, από τον Κατσοματάδο έως και Καλουδιανά, να είναι σε ετοιμότητα απομάκρυνσης από τα σπίτια τους λόγω υπερχείλισης του ποταμού.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Κισσάμου καλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ή αυτοί που μετακινούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, τηρώντας κατά τη μετακίνησή τους χαμηλές ταχύτητες.

Σε επιφυλακή και το Ρέθυμνο

Για τα προβλήματα που δημιούργησε στο νησί η πρωτόγνωρη κακοκαιρία συζήτησαν ο νέος διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, αρχιπύραρχος Νικόλαος Λαγουδάκης, με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, κατά τη σημερινή τους συνάντηση.

Στο μεταξύ, από το τμήμα Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης γνωστοποιήθηκε πως λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη. Σε ότι αφορά το Εσπερινό Γενικό Λύκειο αλλά και το Εσπερινό ΕΠΑΛ, επίσης δεν θα λειτουργήσουν.

Ο Δήμος Αμαρίου Ρεθύμνου αποφάσισε τη διακοπή μαθημάτων στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου για την Τρίτη και όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Αμαρίου, Παντελής Μουρτζανός, η απόφαση ελήφθη προκειμένου να αποφευχθεί ατύχημα κατά τη μεταφορά των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών από την κακοκαιρία.

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σε πολλά τμήματα του Βόρειου Οδικού Άξονα, κυρίως από Πάνορμο έως όρια Νομού Ηρακλείου, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος δεδομένου ότι συνεχίζονται οι βραχοπτώσεις και θα πρέπει να αποφεύγεται η κυκλοφορία. Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης υπάρχει η ενημέρωση ότι έχουν προκληθεί προβλήματα σε όλο σχεδόν το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης από τις συνεχείς βροχοπτώσεις.

Προβλήματα υπάρχουν και σε τμήματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού όπου και εκεί σημειώνοντα συνεχείς βραχοπτώσεις και κατολισθήσεις. Κλειστοί παραμένουν για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί δρόμοι στα οδικά τμήματα που με νέα ενημέρωση αφορούν σε: Ζωνιανά - Κράνα, Σταυρός - Μπαλί, το τμήμα της επαρχιακής οδού προς Καλονύκτη και Παλαίλημνος - Σαϊτούρες, Ρέθυμνο - Ρουσσοσπίτι, Τζιβέρα-Πρασσές.

Σοβαρά προβλήματα με καταπτώσεις και καθιζήσεις υπάρχουν επίσης στα εξής τμήματα: Φράγμα Ποταμών - Παντάνασσα-Απόστολοι, Γαράζο - Αξό (διασταύρωση Βενί), Ρέθυμνο - Σπήλι - Αγία Γαλήνη, Παλέ - Σελλιά, Πάνορμο - Πέραμα, Καρέ - Σελί - Γουλεδιανά - Μύρθιο.

Τόσο από πλευράς της αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου όσο και από το σύνολο των δημοτικών αρχών, τονίζεται πως απαγορεύεται αυστηρά η διάβαση από όλα τα ρέματα και συνιστάται στους πολίτες η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, καθώς και να αποφεύγουν τη νέα Εθνική Οδό, από το Πάνορμο μέχρι τα όρια του Νομού Ηρακλείου.

Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά - εικόνα 11

Εικόνες καταστροφής στα Χανιά - Εντολή εκκένωσης στον Πλατανιά - εικόνα 12

Περιπέτεια στον αέρα για τον Χρήστο Σπίρτζη

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τα Χανιά και οι θυελλώδεις άνεμοι κατέστησαν αδύνατη και την προσγείωση του ελικοπτέρου Super Puma που μετέφερε τον Χρήστο Σπίρτζη στο αεροδρόμιο Χανίων. Τελικά το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο υπουργός καθώς και το κλιμάκιο μηχανικών του Υπουργείου που τον συνοδεύει αναμένεται να φτάσει στα Χανιά οδικώς όπου θα λάβει μέρος σε σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια. Μαζί του μεταβαίνει στο νησί και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης, ο οποίος συνοδεύεται από τον υποστράτηγο της ΕΜΑΚ Γιάννη Πετρούτσο και 9μελές κλιμάκιο.

Παράλληλα, στην Κρήτη θα βρεθεί και κλιμάκιο Μηχανικών της Γενικής Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών, με εξειδικευμένες γνώσεις στα γεωτεχνικά προβλήματα και στις αποκαταστάσεις τεχνικών έργων (γεφυροποιΐα, διαβάσεις κτλ). Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της αρμόδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, θα ελέγξουν λεπτομερώς εκτός των άλλων και τα γεωτεχνικά προβλήματα του Βόρειου Οδικού Άξονα αλλά και του συνόλου του επαρχιακού δικτύου.

Σημειώνεται ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα βρίσκονται στην Κρήτη κλιμάκια Μηχανικών των αρμόδιων διευθύνσεων του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών. Πραγματοποιούν αυτοψίες στις προβληματικές θέσεις του νησιού, μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν (πλημμυρικά φαινόμενα και κατολισθήσεις), λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπληξε το νησί στα μέσα Φεβρουαρίου.

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου

Στο μεταξύ, σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.

Κλειστές είναι οι γραμμές Καβάλα-Πρίνου, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Ρίο-Αντίρριο.

Σύμφωνα με ΕΜΥ, μερική εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από αύριο, ωστόσο σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο νότιο Αιγαίο αναμένεται να φθάσουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι, πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων που μπορεί να προκύψουν από δυσμενείς καιρικές συνθήκες

Ο καιρός την Τρίτη

Την Τρίτη αναμένονται αραιές νεφώσεις που στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο έως το μεσημέρι, και στα βόρεια από το απόγευμα θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές θα πέσουν στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, το Νότιο Αιγαίο και κυρίως στην Κρήτη, έως το μεσημέρι. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 8 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από -2 έως 11, στα δυτικά ηπειρωτικά από 3 έως 14, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 10, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 8, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 15, και στην Κρήτη από 9 έως 13.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, με πρόσκαιρη ενίσχυση από το απόγευμα. Στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το πρωί. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και στον Πατραϊκό από ανατολικές 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους έως το πρωί θα είναι πυκνότερες, ενώ το μεσημέρι θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων υπάρχει για τα βόρεια του νομού έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση έως 3 μποφόρ από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά από το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά στα δυτικά του νομού έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς.

Η εκτιμώμενη εξέλιξη των βροχοπτώσεων στο Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη έως το απόγευμα της Τρίτης.

Πηγή-Φωτογραφία; ΑΠΕ-ΜΠΕ, Eurokinissi, zarpa, χανιώτικα νέα, cretalive, rethemnosnews

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ 22 Απρ 2024 | 12:36

Οδηγός του ΚΤΕΛ Χανίων παίζει με το κινητό του την ώρα που οδηγεί [βίντεο]

Στα Χανιά οδηγός του ΚΤΕΛ καταγράφηκε να παίζει με το κινητό του, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιό του.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 22 Απρ 2024 | 11:45

Ξεκίνησε η άσκηση ΜΙΝΩΑΣ στην Κρήτη για σεισμό 7,2 Ρίχτερ και τσουνάμι [εικόνες - βίντεο]

Εκκένωση κτιρίων και σχολείων στην άσκηση ΜΙΝΩΑΣ στην Κρήτη. 112 σε Χανιά και Ρέθυμνο.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 22 Απρ 2024 | 08:26

Άσκηση "Μίνωας": Σενάριο για σεισμό 7,2 Ρίχτερ στο Ηράκλειο - Μηνύματα 112 σε όλη την Κρήτη

Η έναρξη της άσκησής το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί με την αποστολή μηνύματος από το 112 προς τον γενικό πληθυσμό σε Χανιά και Ρέθυμνο.

ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ SOCIAL 19 Απρ 2024 | 11:57

Ηράκλειο: "Πάτησε τον, παίξ’ του μπουνιές" - Μαθητές τραβούν βίντεο τον άγριο ξυλοδαρμό συμμαθητή τους

Μαθητές στο Ηράκλειο παρακολουθούν τον ξυλοδαρμό μαθητή γυμνασίου από εξωσχολικό.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 18 Απρ 2024 | 19:31

Λασίθι: Προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος για τον θάνατο του 65χρονου στα Φέρμα Ιεράπετρας

Ο 45χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στον θάνατο του 65χρονου, δηλώνοντας αθώος

ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 18 Απρ 2024 | 18:29

Aποκάλυψη στην Κρήτη: Το βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε ότι ο θάνατος του 65χρονου στο Λασίθι δεν ήταν αθώος

Το βίντεο δείχνει έναν άντρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά να χτυπά την πόρτα.

ΚΡΗΤΗ 17 Απρ 2024 | 19:13

Θρίλερ στο Ηράκλειο: Εντοπίστηκε σορός που επέπλεε για 3 μήνες- Κάτω των 40 ετών, ζούσε στην Ελλάδα

Η οδοντοστοιχία του ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ από την αξονική τομογραφία δεν προέκυψαν σκελετικές κακώσεις.

ΚΡΗΤΗ 15 Απρ 2024 | 22:52

Διπλή τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός οδηγός από σφοδρή σύγκρουση στον Γαλατά- Kατέληξε στη ΜΕΘ 64χρονος

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Άγγλων, οι οποίοι φέρουν τραύματα, ωστόσο η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ 15 Απρ 2024 | 21:07

Θρίλερ με τον θάνατο του Γερμανού στην Ιεράπετρα: Δολοφονία τελικά - Θα γίνει εκταφή δύο μέρες μετά την κηδεία

Δηλώθηκε ως αιτία θανάτου ο καρκίνος που έπασχε, αλλά εικόνα από κάμερα ασφαλείας καταγράφει 45χρονο άνδρα να μπαίνει στο σπίτι του με κουκούλα και γάντια.

ΚΡΗΤΗ 15 Απρ 2024 | 18:55

Τραγωδία στα Χανιά: 22χρονη κοπέλα εντοπίστηκε κρεμασμένη στο σπίτι της - Δεν βρέθηκε σημείωμα

Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από φιλικό της πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ειδοποίησε τις Αρχές.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 14 Απρ 2024 | 22:38

Κρήτη: Έντρομοι λουόμενοι σε παραλία νόμισαν ότι ξεβράστηκε ιρανικό drone από το Ισραήλ [εικόνες]

Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και διαπιστώθηκε η προέλευση του εναέριου στόχου

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ 13 Απρ 2024 | 22:43
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 13 Απρ 2024 | 14:00

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Μαράθι για ανοιξιάτικες βουτιές μαζί με τη σύζυγό του [εικόνες]

Μίνι απόδραση στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Μαράθι, πραγματοποίησε αυτό το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του.