Follow us

Έρχεται η «Σοφία»: Δριμύ ψύχος-Χιόνια σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη ο καιρός θα παρουσιάσει μια πρόσκαιρη βελτίωση αλλά από την Πέμπτη η «Σοφία» θα καταφτάσει στη χώρα μας.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Έρχεται η «Σοφία»: Δριμύ ψύχος-Χιόνια σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Η κακοκαιρία "Ραφαήλ" έκανε ποδαρικό για το νέο έτος, με σημαντικά ύψη βροχής, χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά, αλλά και θυελλώδεις βοριάδες στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα κυρίως στις μετακινήσεις.

Την Τετάρτη ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση καθώς «ανοίγει» για λίγες ώρες αλλά από την Πέμπτη η «Σοφία« διαδέχεται τον «Ραφαήλ» με κύριο χαρακτηριστικό το δριμύ ψύχος.

Έρχεται η «Σοφία»: Δριμύ ψύχος-Χιόνια σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Έρχεται η «Σοφία»: Δριμύ ψύχος-Χιόνια σε Αττική & Θεσσαλονίκη - εικόνα 2

Ο καιρός την Τετάρτη

Την Τετάρτη ο καιρός θα παρουσιάσει μια πρόσκαιρη βελτίωση έως το απόγευμα, με εξαίρεση τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες και νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Εύβοιας και της Ανατολικής Στερεάς. Από το απόγευμα αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα δυτικά και κατά τη διάρκεια της νύκτας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, αναμένονται βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και σταδιακά κατά τη διάρκεια της νύκτας σε περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Παγετός θα εκδηλωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 4 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 0 έως 11 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 10 έως 13 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 7 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 14 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς κι έπειτα από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και βαθμιαία από τις βραδινές ώρες ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού με μικρή πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών και ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση από το μεσημέρι.

Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες από το απόγευμα περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Έρχεται η «Σοφία»

Μετά τον «Ραφαήλ» και τα προβλήματα που αφήνει πίσω του, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, η «Σοφία», αναμένεται να πλήξει τη χώρα από την Πέμπτη με κύρια χαρακτηριστικά το δριμύ ψύχος και τις τοπικές χιονοπτώσεις. Από την Πέμπτη το «Πολικό Εξπρές» θα καταφτάσει στη χώρα μας και θα σαρώσει το μεγαλύτερο μέρος της, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλίανο.

Στο βίντεο εμφανίζεται η πορεία των αερίων μαζών στην Ευρώπη μέχρι το Σάββατο. Με αποχρώσεις του μπλε βλέπετε τις ψυχρές αέριες μάζες που θα κατακλύσουν μεγάλο μέρος της ηπείρου και θα επηρεάσουν σημαντικά και την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία στη Δυτική Μακεδονία το θερμόμετρο θα γράφει -17 βαθμούς Κελσίου.

Από τις πρώτες κιόλας ώρες της Πέμπτης ο καιρός θα είναι καθαρά χειμωνιάτικος για τις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Το αίτιο θα είναι οι πολύ ψυχρές αέριες μάζες που θα εισέλθουν στη χώρα μας από το βορρά αλλά και οι χιονοπτώσεις που θα "σαρώσουν" ακόμη και πεδινά τμήματα από το ύψος της Στερεάς Ελλάδας μέχρι και τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Από την Πέμπτη κιόλας οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους πολύ πυκνές κυρίως σε περιοχές της βορειοανατολικής Στερεάς, της βόρειας Εύβοιας, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας αλλά και της Θράκης. Και εννοείται ότι στις περισσότερες περιοχές από αυτά τα διαμερίσματα θα χιονίζει έως και τα πεδινά - παραθαλάσσια. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις των οδηγών και ασφαλώς μετά από κάποια στιγμή θα μπορούν να κινούνται τα αυτοκίνητα που διαθέτουν αλυσίδες.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή το ψύχος θα είναι έντονο σχεδόν σε κάθε γωνιά της ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και σε πολλά από τα νησιά των Επτανήσων αλλά και του κεντρικού και βορείου Αιγαίου. Προφανώς και οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κατρακυλήσουν πολύ κάτω από το μηδέν. Ειδικά στη Δυτική Μακεδονία, από την Παρασκευή και μετά, θα υπάρξουν ορεινές περιοχές που η ελάχιστη θερμοκρασία θα αγγίξει ακόμη και τους -17 βαθμούς κελσίου.

Μετά την Πέμπτη φαίνεται ότι και πολλά από τα νησιά του Ιονίου αλλά και του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου θα δεχτούν χιονοπτώσεις ακόμη και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Χιόνια σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα μ ε τον Γιάννη Καλλιάνο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χιονίσει από την Πέμπτη και έπειτα. Στην Αττική διαφαίνονται χιονοπτώσεις περίπου από τα 300 μέτρα και υψηλότερα, δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα στα βόρεια προάστια.

Δεν αποκλείεται να έχουμε και «χιονοεκπλήξεις» μέσα στο λεκανοπέδιο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα σας το πω από αύριο με περισσότερη σιγουριά. Πάντως, στα βόρεια τμήματα της Αττικής, στις περιοχές δηλαδή που "βλέπουν" προς τη Βοιωτία, θα χιονίσει ακόμη και σε χαμηλότερα υψόμετρα και εκεί θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Σάρωσε ο «Ραφαήλ»

Δεκάδες προβλήματα στις μετακινήσεις, εγκλωβισμούς εκδρομέων αλλά και κατολισθήσεις άφησε πίσω του, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο «Ραφαήλ».

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε στο Γαρδίκι Φθιώτιδας για 50 περίπου άτομα που εγκλωβίστηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής, μετά από έντονη χιονόπτωση το βράδυ της Δευτέρας. Λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι τελικά απεγκλωβίστηκαν. Επιστρατεύοντας το υψηλότερο όχημα με μαχαίρια το οποίο έχει έρθει από τις Άλπεις, τα συνεργεία έδωσαν τον δρόμο σε κυκλοφορία.

Επιπλέον, δύο νεαρά άτομα αποκλείστηκαν από τα χιόνια και τον παγετό στην περιοχή Πέντε Δέντρα στην Ακράτα, μέσα στα οχήματά τους.

Το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή της Αιγιάλειας προκάλεσε και μικρή υποχώρηση του πρανούς στη χιλιομετρική θέση 165+00 του αυτοκινητόδρομου Αθηνών- Πατρών, στην περιοχή του Ελαιώνα. Σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», εφαρμόστηκαν, για προληπτικούς λόγους, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μήκος περίπου τριών χιλιομέτρων. Ειδικότερα, το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα έχει «μετακινηθεί» στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Αρκετό χιόνι έχει πέσει σε ορεινές περιοχές του νομού Λάρισας. Στα λευκά έχει ντυθεί η περιοχή της Σπηλιάς, αλλά και ορεινές περιοχές των Φαρσάλων και της Ελασσόνας. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί στο οδικό δίκτυο, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη στην επαρχιακή οδό Γόννων- Καλλιπεύκης από το 12ο χλμ και στην επαρχιακή οδό Συκουρίου- Σπηλιάς από το 4ο χλμ.

Στα λευκά έχει ντυθεί και το Πήλιο καθώς το χιόνι ξεκινάει από το Κατηχώρι και φτάνει μέχρι το Καράβωμα, ενώ στην περιοχή της Ανάβρας έχει φτάσει το μισό μέτρο. Όπως εξήγησε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολινδρίνη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διατηρούν τους δρόμους ανοιχτούς στην περιοχή του Πηλίου, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, οι οδηγοί πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στα ορεινά των δήμων Πύλης και Καλαμπάκας του νομού Τρικάλων το χιόνι ξεπέρασε τους 50 πόντους ύψος.

Έρχεται η «Σοφία»: Δριμύ ψύχος-Χιόνια σε Αττική & Θεσσαλονίκη - εικόνα 3

Στα Χανιά, σε πολλά σημεία του Βόρειου Οδικού Άξονα έχουν αναφερθεί πτώσεις βράχων και πετρών με το πρόβλημα να είναι εντονότερο στον οδικό άξονα από Χανιά μέχρι Κολυμπάρι όπου εκτός από καταπτώσεις πετρών έχουν αναφερθεί και μεγάλες συγκεντρώσεις υδάτων σε σημεία του οδικού δικτύου όπου απαιτείται η ιδιαίτερη προσεχή των οδηγών.

Λόγω κατολίσθησης χωμάτινων όγκων έκλεισε η επαρχιακή οδός από Πλάτανο προς Σφηνάρι Κισσάμου όπου και έχουν αποσταλεί μηχανήματα για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας Προβλήματα συγκέντρωσης υδάτων αναφέρθηκαν σε περιοχές του δήμου Χανίων, ενώ λόγω της καταρρακτώδους βροχής ανέβηκε και η στάθμη των υδάτων στον ποταμό Κλαδισσό.

Προβλήματα και στην Αττική

Προβλήματα σημειώθηκαν και στην Αττική με πτώσεις δένδρων, πινακίδων και άλλων αντικειμένων, χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν τραυματισμοί. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε πάνω από 100 κλήσεις ιδιαίτερα στα νότια προάστια και ειδικότερα στην Γλυφάδα και τη Βούλα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε κάποιες περιπτώσεις προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Διακοπή κυκλοφορίας και αντιολισθητικές αλυσίδες σε πολλές περιοχές

Το κύμα κακοκαιρίας εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία κυρίως του ορεινού οδικού δικτύου των νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στο 82ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών - Αθηνών, λόγω κατολίσθησης, όπως επίσης και στην δημοτική οδό Περιστέρας -χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων.

Στην Αρκαδία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην επαρχιακή οδό Τρίπολης - Καστρίου - Αγίου Πέτρου - Άστρους, από το 20ο έως το 53ο χιλιόμετρο, καθώς και στην επαρχιακή οδό Λεωνιδίου - Κοσμά - Γερακίου.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις παρακάτω περιοχές του νομού Αιτωλοακαρνανίας:

*Στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου - Πλατάνου, από την τοπική κοινότητα Παλαιοπύργου, έως την τοπική κοινότητα Πλατάνου.

*Στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου - Άνω Χώρας, από την τοπική κοινότητα Λιμνίτσας, έως την Άνω Χώρα.

*Στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου - Ελευθέριανης, προς τις τοπικές κοινότητες Παλαιοπύργου, Ελευθέριανης και Αγ. Κυριακής.

*Στην εθνική οδό Καλλιθέας - Προυσού, από το 13ο έως, το 18ο χιλιόμετρο.

Στην Αρκαδία, είναι αναγκαίες οι αλυσίδες στους παρακάτω δρόμους:

*Στην επαρχιακή οδό Ελάτης - Χρυσοβιτσίου - Στεμνίτσας.

*Στην επαρχιακή οδό Λεωνιδίου - Πελετών - Μαρίου, από το 20ο, έως 40ο χιλιόμετρο

*Στην επαρχιακή οδό Λεωνιδίου - Παλαιοχωρίου - Αγίου Βασιλείου, από το 12ο, έως το 32ο χιλιόμετρο.

Στην Κορίνθια, είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα εξής σημεία:

*Στην επαρχιακή οδό Ξυλοκάστρου - Τρικάλων, από το 14ο χιλιόμετρο.

*Στην επαρχιακή οδό Τρικάλων - Καρυάς, από το 1ο χιλιόμετρο.

*Στην επαρχιακή οδό Κιάτου - Γκούρας, από 15ο χιλιόμετρο.

Στην Μεσσηνία, είναι αναγκαίες οι αλυσίδες στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης, από το 33ο έως το 40ο χιλιόμετρο.

Τέλος, λόγω των ισχυρών ανέμων έχουν διακοπεί τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, LamiaNow, Patras Times , meteo, ΓΙάννης Καλλιάνος

Φωτογραφία: Αρχείο EUROKINISSI, INTIMENEWS

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ 18 Απρ 2024 | 07:06

Καμπανάκι μετεωρολόγων για τη νέα κακοκαιρία - Ερχεται πολικός αεροχείμαρρος με πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρές καταιγίδες

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν για πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς Κελσίου ενώ παράλληλα σφοδρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας.

ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ 17 Απρ 2024 | 22:34

Πρόγνωση Μαρουσάκη: Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών με έντονα φαινόμενα - Οι περιοχές υψηλού κινδύνου

Για τοπικά έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα κάνει λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης - Χιονοπτώσεις στα ορεινά βλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος - Ποιες περιοχές πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα

ΣΤΟΥΣ 7 ΠΙΟ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 18 Απρ 2024 | 14:28

SOS για Σέριφο, Σίφνο και Φολέγανδρο: Είναι στη λίστα με τα πιο απειλούμενα πολιτιστικά τοπία της Ευρώπης

Στη λίστα με τα πιο απειλούμενα πολιτιστικά τοπία της Ευρώπης, ενέταξε τη Σέριφο, τη Σίφνο και την Φολέγανδρο, η Europa Nostra.

ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑ 18 Απρ 2024 | 13:51

Νίσυρος: Οι εξηγήσεις της ΕΛΑΣ για την κράτηση του πατέρα που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του

Η ΕΛΑΣ δίνει εξηγήσεις για την κράτηση του πατέρα που κατήγγειλε την κακοποίηση.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ 18 Απρ 2024 | 13:50

Άγιοι Ανάργυροι: Να ελεγχθούν για ανθρωποκτονία διά παραλείψεως οι αστυνομικοί, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής

Οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα ζητούν τη διερεύνηση αδικημάτων από τα αστυνομικά όργανα στους Αγίους Αναργύρους.

ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΞΑΦΝΙΚΑ 18 Απρ 2024 | 13:41

Χαλάει το κλίμα στα ελληνοτουρκικά: Η Αγκυρα επιστρέφει στη ρητορική των "γκρίζων ζωνών" με ανακοίνωση του υπ. Αμυνας

Μετά τις δηλώσεις Τσελίκ, το υπουργείο Αμυνας της Τουρκίας επιστρέφει στην προκλητική ρητορική

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ 18 Απρ 2024 | 13:30

Καιρός: Τι είναι ο πολικός αεροχείμαρρος που φέρνει ισχυρές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας τα χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες ημέρες

18 Απρ 2024 | 12:54

Η The Walt Disney Company και το National Geographic γιορτάζουν τον μήνα της γης με τη νέα παγκόσμια καμπάνια "Το Σπίτι Μας"

Το μήνα Απρίλιο, το National Geographic θα φέρει στο προσκήνιο το θέμα της προστασίας, αποκατάστασης και του εορτασμού για "το Σπίτι μας", τη Γη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 18 Απρ 2024 | 12:52

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ερχονται καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί - Πού θα χτυπήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που θα σαρώσει την Ελλάδα, από το μεσημέρι της Παρασκευής, ανακοίνωσε η ΕΜΥ.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ 18 Απρ 2024 | 12:32

Αίγιο: 36χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας

Μία 36χρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει μετά το επεισόδιο της ενδοοικογενειακής βίας.

Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 18 Απρ 2024 | 12:30

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: "Έπαθα πανικό", είπε ο φίλος της Κυριακής [βίντεο]

Τα λεπτά μετά τη δολοφονία της 28χρονης από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, περιέγραψε ο φίλος της Κυριακής.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ 18 Απρ 2024 | 11:43

Νότης Σφακιανάκης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή - Πέθανε το "δεξί του χέρι", ο Γιώργος Κασάμπαλης

Ο στενός συνεργάτης και φίλος του Νότη Σφακιανάκη, Γιώργος Κασάμπαλης, έφυγε από τη ζωή.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ 18 Απρ 2024 | 11:43

"Έχουμε μαχαιρωμένο, δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει": Ηχητικό μετά τη δολοφονία της Κυριακής δείχνει το μπάχαλο στην ΕΛΑΣ

Τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, αποτυπώνει το νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τηλεφώνημα που έκανε αρχιφύλακας του τμήματος στο κέντρο της Άμεσης Δράσης.