Follow us

Χιόνια και κλειστά σχολεία στη βόρεια Ελλάδα λόγω «Υπατίας»

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί οι νομοί Χαλκιδικής και Κιλκίς και ο δήμος Σιντικής στις Σέρρες.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Χιόνια και κλειστά σχολεία στη βόρεια Ελλάδα λόγω «Υπατίας»

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, η «Υπατία» επηρεάζει ήδη την Ελλάδα, ειδικά στα βόρεια, με κύρια χαρακτηριστικά τα κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα και τους θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Μέχρι αργά το μεσημέρι θα διατηρηθεί η χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης.

Διευκρίνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας, τόνισε ότι επιχειρούν 100 μηχανήματα και επισήμανε ότι όλα τα οδικά δίκτυα στη Θεσσαλονίκη είναι καθαρά και δεν χρειάζονται αλυσίδες.

"Στα ορεινά τμήματα της Περιφέρειας οπωσδήποτε χρειάζονται αλυσίδες" ανέφερε και κάλεσε τους οδηγούς που κινούνται σε περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο να έχουν οπωσδήποτε στο αυτοκίνητό τους αλυσίδες για την περίπτωση που χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσουν.

Χιόνια και κλειστά σχολεία στη βόρεια Ελλάδα λόγω «Υπατίας»

Σε κάθε περίπτωση, γίνονται διαρκώς ρίψεις αλατιού και αποχιονισμοί όπου χρειάζεται. Στο μεταξύ, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί οι νομοί Χαλκιδικής και Κιλκίς και ο δήμος Σιντικής στις Σέρρες.

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη αναστολή λειτουργίας των σχολείων

Στην αναστολή της λειτουργίας των σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, για σήμερα Τετάρτη 9 Ιανουαρίου προχώρησε ο δήμος Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της χιονόπτωσης που σημειώνεται στην πόλη.

Σε ανακοίνωση του κεντρικού δήμου τονίζεται ότι οι διευθυντές και οι διευθύντριες των σχολείων καλούνται να ενημερώσουν τους γονείς, ούτως ώστε να φροντίσουν για την αποχώρηση των μαθητών.

Για τις περιπτώσεις ωστόσο, που δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή, οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν ανοιχτές για τη φύλαξη των παιδιών, μέχρι να μπορέσουν οι γονείς να τα παραλάβουν από το σχολείο, υπογραμμίζεται.

Στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη η απόφαση για αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων –αυτών που σήμερα αποφασίστηκε να είναι ανοιχτές- ανήκει στην κρίση του κάθε διευθυντή, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο δήμαρχος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

"Από τις 8 παρά είχαμε σφοδρότατη χιονόπτωση, εκτιμήσαμε ότι δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε άμεσα σε αναστολή λειτουργίας των σχολείων που είχαμε αποφασίσει ότι θα είναι ανοιχτά. Είναι στην κρίση του κάθε διευθυντή σχολείου να ειδοποιήσει τους γονείς, όσοι γονείς μπορούν πιθανότατα θα τα παραλάβουν, αλλά κανένα σχολείο δεν πρόκειται να κλείσει αν όλα τα παιδιά δεν βρίσκονται ασφαλή στα σπίτια τους" σχολίασε ο κ. Καϊτεζίδης, ο οποίος επισήμανε ότι "η απόφαση για τη λειτουργία των σχολείων αύριο Πέμπτη στον δήμο μας θα ληφθεί το μεσημέρι".

Όσον αφορά την αυριανή λειτουργία των σχολείων θα εκδοθεί εκ νέου σχετική απόφαση τις απογευματινές ώρες. Συνεχής ενημέρωση θα υπάρχει από την ιστοσελίδα του δήμου.

Χιόνια και κλειστά σχολεία στη βόρεια Ελλάδα λόγω «Υπατίας» - εικόνα 2

Στο μεταξύ, κανονικά λειτουργούν σήμερα τα σχολεία του δήμου Αμπελοκήπων -Μενεμένης, στη δυτική πλευρά της πόλης, σύμφωνα με όσα τόνισε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Λάζαρος Κυρίζογλου.

"Τα σχολεία λειτούργησαν όλα κανονικά, τα παιδιά ήρθαν το πρωί για μάθημα" είπε ο κ. Κυρίζογλου και πρόσθεσε ότι "όσοι γονείς έχουν τη δυνατότητα να έρθουν να παραλάβουν τα παιδιά τους, μπορούν να το κάνουν". Ωστόσο, είπε ο κ. Κυρίζογλου, "δεν μπορούμε να κλείσουμε τα σχολεία (...) λειτουργούν κανονικά, για να έχουν τη δυνατότητα οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά τους".

Στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, μετά τη νέα επιδείνωση του καιρού και τη χιονόπτωση, με απόφαση του Αντιδημάρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Παύλου Σιταρίδη, τα σχολεία όλων των βαθμίδων διακόπτουν τη λειτουργία τους σήμερα Τετάρτη.

Στον Δήμο Θέρμης άνοιξαν το πρωί κάποια σχολεία, ωστόσο, μετά τη χιονόπτωση που σημειώνεται από το πρωί, δόθηκε εντολή στους διευθυντές των σχολείων να αναστείλουν τη λειτουργία τους, εφόσον είναι ασφαλής η αποχώρηση των μαθητών.

Ιδίως στα σχολεία όπου τα παιδιά μετακινούνται με λεωφορεία, δόθηκε εντολή από τον δήμο, είπε ο δήμαρχος Θεόδωρος Παπαδόπουλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα λεωφορεία να παραλάβουν τα παιδιά άμεσα, ώστε να μην αποκλειστούν. Ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι μπορεί να αποφασιστεί αναστολή της λειτουργίας των σχολείων μόνο και εφόσον είναι εφικτή η ασφαλής μετακίνηση των παιδιών.

Χιόνια και κλειστά σχολεία στη βόρεια Ελλάδα λόγω «Υπατίας» - εικόνα 3

Κανονικά η κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων στο κέντρο της πόλης παρά τη χιονόπτωση. Τροποποιήσεις σε περιφερειακά δρομολόγια

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρά τη χιονόπτωση που παρατηρείται από νωρίς το πρωί. Μικρά προβλήματα καταγράφονται στην κυκλοφορία εξαιτίας του χιονιού που συνεχίζει να πέφτει και του παγετού που υπάρχει στο οδόστρωμα από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών. Ορισμένες τροποποιήσεις έγιναν στα δρομολόγια αστικών λεωφορείων που εξυπηρετούν περιοχές περιφερειακά της πόλης.

Συγκεκριμένα, στη γραμμή 69 (Α.Σ. ΙΚΕΑ - Επανομή), το λεωφορείο δεν εκτελεί δρομολόγιο προς Αγιονέρι, στη γραμμή 85 (Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη) δεν πραγματοποιούνται στάσεις στη Νικόπολη, τα Στεφάνια και το Λευκοχώρι, στη γραμμή 86 (Θεσσαλονίκη - Λαγκαδίκια), το λεωφορείο δεν εισέρχεται στο Αρδαμέρι και το Βασιλούδι, στη γραμμή 87 (Θεσσαλονίκη - Βασιλικά), δεν πραγματοποιείται το δρομολόγιο προς Περιστερά, Λιβάδι, Μονοπήγαδο και Αγ. Αντώνιο και στη γραμμή 89Β (Κουφάλια- 'Αγιος Αθανάσιος- ΚΤΕΛ), το αστικό λεωφορείο δεν περνάει από το Τουράκι και τον Πάλιουρα.

Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου της Κ. Μακεδονίας χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Ο παγετός και η χιονόπτωση καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολη την κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας και βάσει στοιχείων που γνωστοποιήθηκαν γύρω στις 9 το πρωί, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα στο οδικό δίκτυο της Ημαθίας και συγκεκριμένα από το 85o έως το 97o χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από το 14ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας - Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου και από το 21o χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας- Δασκίου.

Στον νομό Κιλκίς, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες από το 12o χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας- Λιβαδίων, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Φανού- Σκρα, εντός των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Κιλκίς, στους επαρχιακούς δρόμους του πρώην Δήμου Πικρολίμνης και στην επαρχιακή οδό Μικροκάμπου - Ξηροχωρίου.

Στον νομό Πέλλας, με αντιολισθητικές αλυσίδες στο δημοτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Έδεσσας και στο οδικό δίκτυο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας. Στον νομό Σερρών, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 18o έως το 26o χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - Λαϊλιά.

Στον νομό Χαλκιδικής, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη) από Παλαιόκαστρο έως Αρναία, στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδος, στη δασική οδό Πολυγύρου - Ταξιάρχη και σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου του Αγίου Όρους.

Γιάννενα
Γιάννενα

Σφοδρή χιονόπτωση στην Ήπειρο. Κλειστά σχολεία και απαγόρευση κυκλοφορίας για νταλίκες

Χιονίζει από τα ξημερώματα στον νομό Ιωαννίνων και στους ορεινούς δήμους της 'Αρτας. Συνεργεία των δήμων και της Πολιτικής Προστασίας εργάζονται πυρετωδώς για να μην κλείσουν τα οδικά δίκτυα. Αλατιέρες και μηχανήματα αποχιονισμού επιχειρούν να φτάσουν μέχρι το πιο απομακρυσμένο προκειμένου οι δρόμοι να μείνουν ανοικτοί.

Από τις 4 τα ξημερώματα απαγορεύτηκε η κίνηση σε φορτηγά και νταλίκες, στην εθνική οδό Ιωαννίνων -Κακκαβιάς, στην παλιά εθνική Ιωαννίνων -Κοζάνης, ενώ η τροχαία σταματάει όσους κινούνται στην Εγνατία στα διόδια Δροσοχωρίου και στο Επισκοπικό της Ιονίας Οδού, λόγω ισχυρής χιονόπτωσης.

Τα σχολεία λόγω παγετού και χιονόπτωσης είναι κλειστά στον νομό Ιωαννίνων και στους δήμους, όπου εκδηλώνονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων Ιωαννίνων

Αναστέλλονται με πράξη του υπουργού Δικαιοσύνης οι συνεδριάσεις των δικαστηρίων και οι εργασίες των δικαστικών υπηρεσιών της περιφέρειας Ιωαννίνων, λόγω πρόληψης τυχόν προβλημάτων που θα δημιουργούσε η δυσκολία πρόσβασης των διαδίκων σε αυτές.

Η αναστολή έγινε έπειτα από συνεννόηση του διευθύνοντος το Εφετείο Ιωαννίνων και του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Με χιονοπτώσεις στη Βόρεια Ελλάδα κατέφτασε η "Υπατία"- Πυκνό χιόνι ακόμη και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πυκνές νιφάδες χιονιού πέφτουν περιφερειακά της πόλης, ακόμη και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας, η «Υπατία», που επηρεάζει όλη τη χώρα επισκέπτεται και τη Βόρεια Ελλάδα με χιονοπτώσεις ακόμη και στα πεδινά.

Σύμφωνα με τον Μετεωρολογικό Σταθμό Μακεδονίας αυτή την ώρα χιονίζει στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία στην περιοχή του αεροδρομίου “Μακεδονία” είναι στους τρεις βαθμούς υπό το μηδέν (- 3). Το θερμόμετρο αυτή την ώρα (08:50) δείχνει στις Σέρρες -7 βαθμούς Κελσίου, στην Καστοριά -6 και στην Καβάλα -3 βαθμούς Κελσίου.

Δράμα
Δράμα

Αλεξανδρούπολη: Στους -11 η θερμοκρασία στον δήμο Σουφλίου. Κλειστά για δεύτερη μέρα τα σχολεία στους τέσσερις από τους πέντε δήμους του Έβρου

Κλειστά είναι σήμερα, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τα σχολεία στους τέσσερις από τους πέντε δήμους του νομού Έβρου, καθώς ο υδράργυρος παραμένει σε θερμοκρασίες που αγγίζουν και τους -10 βαθμούς.

«Λόγω υπερβολικού παγετού, με θερμοκρασίες το πρωί στους -10 και -11 βαθμούς, δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν τα παιδιά με ασφάλεια. Από τα ξημερώματα ελέγχω τους δρόμους και ο πάγος είναι υπερβολικός. Ο δήμος Σουφλίου είναι ένας από τους οκτώ μεγαλύτερους δήμους της χώρας, με ένα ιδιαίτερο ανάγλυφο, με ανηφόρες και κατηφόρες στους οικισμούς του και αυτό δυσχεραίνει τη διαδικασία καθαρισμού των δρόμων από τον πάγο», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Βαγγέλης Πουλιλιός.

Ο κ. Πουλιλιός εξηγεί πως μεγάλος αριθμός των μαθητών μετακινείται από τους οικισμούς του δήμου στις σχολικές μονάδες του Σουφλίου με λεωφορεία, τα οποία όμως λόγω της υφισταμένης κατάστασης δεν πραγματοποιούν δρομολόγια σε πολλές περιοχές.

«Ο δήμος έχει φροντίσει για τον καθαρισμό των σχολείων, για την επάρκεια πετρελαίου, κυρίως όμως φροντίζει για την ασφαλή προσέλευση των παιδιών στα σχολεία. Δυστυχώς, έχουμε έλλειμμα σε εξοπλισμό, αλλά και σε προσωπικό, για τον χειρισμό των δύο μηχανημάτων που διαθέτουμε και έτσι χρησιμοποιούμε ιδιώτες για τον καθαρισμό των δρόμων. Ακόμη και τα μηχανήματα όμως δεν μπορούν με αυτές τις συνθήκες να βγουν στις ανηφόρες για να ρίξουν αλάτι, λόγω του πάγου. Από τις 11 το πρωί έως και τις τρεις το μεσημέρι που ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία ρίχνουμε αλάτι εκεί που μπορούμε και στα πιο επικίνδυνα σημεία» σημειώνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Σουφλίου.

ΦΩΤΟ: INTIMEnews, EUROKINISSI

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 20 Απρ 2024 | 08:32

Η πορεία της κακοκαιρίας: Οι έξι περιοχές με τα εντονότερα φαινόμενα - Αναλυτική πρόγνωση

Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ 19 Απρ 2024 | 21:56

Κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα - Ισχυρές καταιγίδες στο Πήλιο - Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες [Live]

Καταιγίδα χτυπά την Αθήνα, με καταρρακτώδη βροχή να πέφτει στο κέντρο και σε άλλες περιοχές - Η κακοκαιρία ξεκίνησε από τη Μαγνησία, όπου σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 19 Απρ 2024 | 19:12

Κακοκαιρία: Ανήσυχος ο Καλλιάνος για τη Θεσσαλία - "Εύχομαι να αποτύχουν παταγωδώς τα μοντέλα" - Τι λέει για την Αττική

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος αναφέρει ότι η Θεσσαλία θα βρεθεί στο επίκεντρο της κακοκαιρίας και πιθανότατα να δεχθεί ακόμα και πάνω από 100-120 χιλιοστά βροχής

ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 19 Απρ 2024 | 18:29

Κακοκαιρία: Προετοιμάζονται οι κάτοικοι για τα καιρικά φαινόμενα - Με ανησυχεί πιο πολύ η Θεσσαλία, λέει ο Κικίλιας

Οι τεχνικές υπηρεσίες της Θεσσαλίας καθαρίζουν κανάλια, ρέματα και κοίτες ποταμών ενόψει της κακοκαιρίας - Οι κάτοικοι προμηθεύτηκαν τσουβάλια με άμμο.

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ 19 Απρ 2024 | 16:26

Καταφθάνει η κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία κι άλλες τρεις περιοχές - Πού θα "ανοίξουν οι ουρανοί" από τα επικίνδυνα φαινόμενα

Οι προβλέψεις Τσατραφύλλια και Αρναούτογλου - Προειδοποιητικό μήνυμα του 112 για θυελλώδεις ανέμους και ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ.

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 19 Απρ 2024 | 12:58

Η ΕΜΥ αναβαθμίζει την κακοκαιρία με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων - Στη Θεσσαλία ο Κικίλιας

Η ΕΜΥ αναβάθμισε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 19 Απρ 2024 | 11:05

Ισχυρές καταιγίδες σε Πιερία, Λάρισα, Μαγνησία, Β. Εύβοια ως το μεσημέρι του Σαββάτου - Σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού και των ισχυρών καταιγίδων σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας γίνεται σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 19 Απρ 2024 | 07:04

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία εξπρές τις επόμενες ώρες: Ισχυρές καταιγίδες και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας

Προ των πυλών βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας - εξπρές που θα χτυπήσει από το πρωί της Παρασκευής τη χώρα. Τι προβλέπει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 18 Απρ 2024 | 22:44

Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Μεγάλα ύψη βροχής θα δεχτεί η Θεσσαλία - Οι περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Η κακοκαιρία θα διαρκέσει 24 ώρες, θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής και θα κρατήσει έως το μεσημέρι του Σαββάτου - Η πρόγνωση σύμφωνα με το meteo

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 18 Απρ 2024 | 16:14

Τσατραφύλλιας: Έρχεται η κακοκαιρία Gori - Στη Θεσσαλία θα πέσει σε 20 ώρες το νερό που πέφτει σε τρεις μήνες

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας παρουσιάζει τις περιοχές που θα επηρεάσει η κακοκαιρία.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 18 Απρ 2024 | 12:52

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ερχονται καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί - Πού θα χτυπήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που θα σαρώσει την Ελλάδα, από το μεσημέρι της Παρασκευής, ανακοίνωσε η ΕΜΥ.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 18 Απρ 2024 | 10:35

Σε αυτές τις 10 περιοχές θα πέσει το περισσότερο νερό και με μεγάλη ένταση - H πρόγνωση Καλλιάνου για την κακοκαιρία

Χαλάει ο καιρός από σήμερα, Πέμπτη, αφού ο "πολικός αεροχείμαρρος" φέρνει βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ 18 Απρ 2024 | 07:06

Καμπανάκι μετεωρολόγων για τη νέα κακοκαιρία - Ερχεται πολικός αεροχείμαρρος με πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρές καταιγίδες

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν για πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς Κελσίου ενώ παράλληλα σφοδρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας.