Follow us

Τηλεθέαση: Το... βαρύ παρελθόν του θριαμβευτή της απογευματινής ζώνης

Καθηλώνει το νεανικό κοινό και όχι μόνο κάθε απόγευμα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Τηλεθέαση: Το... βαρύ παρελθόν του θριαμβευτή της απογευματινής ζώνης

Στην έκτη σεζόν του, το κλασικό τηλεπαιχνίδι «Ο Τροχός Της Τύχης» στο STAR, αλλά και ο ιδιαίτερα αγαπητός παρουσιαστής του, Πέτρος Πολυχρονίδης, έχουν καταφέρει να πείσουν τους τηλεθεατές να γυρίσουν στη συχνότητα του σταθμού κάθε μέρα στις 18.45. Το τηλεπαιχνίδι βρίσκεται σε υψηλές θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen και πολλές φορές κερδίζει και την πρωτιά.

Τηλεθέαση: Το... βαρύ παρελθόν του θριαμβευτή της απογευματινής ζώνης

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, ο «Τροχός της Τύχης» σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 18,9% στα νεανικά κοινά (σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις της Nielsen), ενώ έχει αξία να τονίσουμε πως βρέθηκε πάνω από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» για όση ώρα τα δύο προγράμματα προβάλλονταν ταυτόχρονα.

Τηλεθέαση: Το... βαρύ παρελθόν του θριαμβευτή της απογευματινής ζώνης - εικόνα 2

Η ιστορία του τροχού της Τύχης

Είναι το πιο δημοφιλές και αγαπητό παιχνίδι σε όλο τον κόσμο. Είναι το μακροβιότερο σόου με περισσότερα από 7.000 επεισόδια. Ο «Τροχός της τύχης» βασίζεται στο αγαπημένο παιχνίδι των μαθητικών μας χρόνων κρεμάλα και δημιουργήθηκε το 1975 από τον Μερβ Γκρίφιν για το NBC. Το Star θα ακολουθήσει το κλασικό κόνσεπτ, με ένα πιο μοντέρνο φορμά. Στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα ή δώρα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης που έχει τα περισσότερα χρήματα ή δώρα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον τελικό για επιπλέον κέρδη.

«O τροχός της τύχης», το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του ’90 όταν το παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 ο Γ. Πολυχρονίου έχοντας δίπλα του την Κρίστα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr