Follow us

O Sin boy tραγουδάει Mama, μισεί τον Κανάκη, κάνει τον Τσίπρα να απορεί

"Στη λίστα βασανιστηρίων της Διεθνούς Αμνηστίας το τραγούδι", γράφει δημοσίευμα για το Mama & είναι ό,τι πιο ευρηματικό και σατιρικό έχουμε δει, μαζί με τα υπόλοιπα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
O Sin boy tραγουδάει Mama, μισεί τον Κανάκη, κάνει τον Τσίπρα να απορεί

Είναι ο Sin boy και έχει αναστατώσει τα πάντα με την κυκλοφορία του τραγουδιού του. Οι μαμάδες νόμιζαν ότι τις υμνεί, τα παιδιά κάνουν πλάκα με τη μαμά τους, τα ραδιόφωνα παίζουν το κομμάτι όλη μέρα, τα views στο you tube ανεβαίνουν κάθε λεπτό κι εκείνος έχει γίνει το πιο "καυτό" πρόσωπο της χρονιάς και το Mama έχει γίνει viral. Την τελευταία διετία μετράει σε views περίπου 100 εκατομμύρια.

Το πραγματικό του όνομα είναι Αγκουστίν Γκέκα και ζει μόνιμα στον Περισσό. Γιος Αλβανών μεταναστών, λέει πως αγαπάει την Ελλάδα και την Αλβανία το ίδιο και υπογραμμίζει: «δεν υπάρχει πουθενά μέρος σαν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο».

Δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις, αλλά υπέκυψε στην πρόσκληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εμφανίστγκε με μάσκα χειρουργείου, γιατί όπως είπε... είναι αρρώστια!

Ο Sin boy τα είπε "χύμα" όπως αρμόζει σ εκάθε ράπερ που σέβεται τον εαυτό του και ανακοίνωσε ότι μισεί τον Αντώνη Κανάκη, γιατί δεν ήταν καθόλου αστεία η σάτιρά του για το «Mama» στο Ράδιο Αρβύλα.

«Με τραγουδιστές, ράπερς και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη! Ότι χειρότερο… Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ’ αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια. Έκανε το “Mama” και δεν ήταν αστείος καθόλου. Δέχομαι τη σάτιρα, δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, αλλά δεν ήταν αστεία η σάτιρά του. Το έκανε απλά, επειδή πουλάει τώρα το “Mama”, κάνουν όλοι κάτι “Mama” για να πουλήσει, κατάλαβες.

Το έκανε μόνο γι’ αυτό, δεν ήταν αστείος. Αυτό δεν μου άρεσε, ότι έκανε κάτι απλά για να πουλήσει και δεν ήταν αστείος. Άμα ήθελε φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω. Πηγαίνει καλά η εκπομπή του, αλλά εγώ πάω καλύτερα. Όταν πήγαινε αυτός πιο καλά από μένα, εγώ τον κοίταζα. Τώρα δεν μου αρέσει, είναι χάλια», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε όσα είπε:

Ο Sin Boy και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Το Mama έφτασε να απασχολήσει του ςπαρόντες στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte, όπου μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας. Εκεί βρισκόταν ο ράπερ «Υποχθόνιος» (γνωστός ως «Υπο»), που ανάρτησε ο ίδιος στο Instagram του τη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό, όπου του εξηγεί τι σημαίνει τελικά το "Mama", που καμία σχέση δεν έχει με τη μαμά μας.

«Το "μαμά" που άκουσες είναι…οικογενειοκρατία, ενώ το "δεν είναι μαμά" σημαίνει "φτιαγμένος"» . Τι έκανε ο Αλέξης Τσίπρας; Άκουγε προσεκτικά τον ράπερ και χαμογελούσε.

Το στιγμιότυπο Υποχθόνιου και Αλέξη Τσίπρα:

Το σατιρικό δημοσίευμα για το Mama

Διαβάζουμε στο Βατράχι : "Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το αποκαλούμενο τραγούδι που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα, αποτελεί ιδιαίτερα σκληρό βασανιστήριο για όσους είναι αναγκασμένοι να το ακούσουν παρά τη θέληση τους.

«Μετά από καταγγελίες που λάβαμε πραγματοποιήσαμε έρευνα και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πώς ακόμα και το τυχαίο άκουσμα του συγκεκριμένου τραγουδιού αποτελεί ένα είδος απάνθρωπου βασανιστηρίου, ενώ η συστηματική αναπαραγωγή του στην τηλεόραση και στα κλαμπ της χώρας αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς πραγματικά δεν αντέχεται» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.Η οργάνωση μάλιστα εκφράζει φόβους ότι το λεγόμενο τραγούδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών για να αποσπάσει ομολογίες από κρατούμενους, καθώς η αναπαραγωγή του έστω και για λίγα λεπτά προκαλεί στο θύμα την ανάγκη να ομολογήσει οτιδήποτε, ακόμα κι αν δεν το έχει κάνει, προκειμένου να γλιτώσει.

«Από τη μία η φωνή του τραγουδιστή που είναι κάτι μεταξύ ρομπότ που έχει πάρει ζάναξ και να πνίγει κάποιος γατιά, από την άλλη οι ανεγκέφαλοι στίχοι που δε βγάζουν κανένα νόημα, μαζί συνθέτουν ένα ηχητικό βασανιστήριο που θα έκαναν και τον πιο σκληρό τζιχαντιστή να λυγίσει, πόσο μάλλον κάποιον που είναι αθώος.»

«Ακόμα και ένα άκουσμα του συγκεκριμένου τραγουδιού -και χρησιμοποιούμε τη λέξη τραγούδι με την χαλαρότερη δυνατή έννοια- είναι σε θέση να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στα αυτιά και στον εγκέφαλο του ακροατή. Με την προϋπόθεση φυσικά να έχει εγκέφαλο» καταλήγει η ανακοίνωση της οργάνωσης".

Σαφέστατα και είναι άλλο ένα παιχνίδι του ιστότοπου, που -μην το αρνηθείτε- σάς έκανε να γελάσετε ή μήπως να τραγουδήσετε κι εσείς "Mama";

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΕ 18 Απρ 2024 | 23:02

Τσίπρας: "Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας"

"Να δηλώσουμε ότι πρέπει να υπάρξει άμεση και μόνιμη κατάπαυση του πυρός στη Γάζα με επιστροφή όλων των ομήρων" δήλωσε από το βήμα της Κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ 18 Απρ 2024 | 08:49

Συνάντηση Τσίπρα με τον πρόεδρο του CHP Οζγκιούρ Οζέλ

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν οι διεθνείς εξελίξεις και η προώθηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου στη βάση του διεθνούς δικαίου.

ΜΠΟΡΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ; 15 Απρ 2024 | 14:57

Ο Θανάσης Καρτερός γράφει για τον Κασσελάκη και τους παλαιούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ: "Αυτοί δεν, τους απωθεί…"

Το πρόβλημα με τους παλαιούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που δεν τους εκφράζει ο Στέφανος Κασσελάκης, επισημαίνει με άρθρο του ο Θανάσης Καρτερός

ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ 12 Απρ 2024 | 21:05

Αιχμές Πικραμμένου σε Τσίπρα: Η υπόθεση Novartis, ήταν κακός χειρισμός ή απαράδεκτη στην ουσία της;

Ο Π. Πικραμένος ανέφερε ότι ο Α. Τσίπρας δεν έδωσε απάντηση στην ουσία για τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση Novartis.

ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ 11 Απρ 2024 | 15:16

"Καρφάρα" Τσίπρα για Κασσελάκη: Ο Μητσοτάκης τρέχει μόνος του στις εκλογές (αλλά και κινδυνεύει να έρθει δεύτερος)- Οχι μόνο Tik Tok

Καθόλου κολακευτική για τον Στέφανο Κασσελάκη η ανάλυση Τσίπρα για το πολιτικό σκηνικό

ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 09 Απρ 2024 | 18:58

Συνάντηση Τσίπρα - Τζεντιλόνι σε πολύ καλό κλίμα - Τι συζήτησαν

Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομίας.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ 31 Μαρ 2024 | 11:59

Sin Boy: Φωτογραφία με ορό μετά τον ξυλοδαρμό - "Μόλις βγήκα από την εντατική" [εικόνες]

Ο γνωστός τράπερ δέχθηκε επίθεση ενώ έκανε live στο Tik Tok.

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 29 Μαρ 2024 | 08:02

Sin Boy: Βίντεο με άγριο ξύλο στον τράπερ από κουκουλοφόρους - Την ώρα που έκανε live μέσα σε κομμωτήριο

Ο Sin Boy μιλούσε σε live μετάδοση με τους ακολούθους του, και εκείνη τη στιγμή οι κουκουλοφόροι μπήκαν στο κομμωτήριο και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ 28 Μαρ 2024 | 15:43
ΠΑΡΙΣΙ 27 Μαρ 2024 | 20:14

Τσίπρας: "Απαιτούνται περισσότερες ενέργειες από το Κόσοβο για την ένταξη του στο Συμβούλιο της Ευρώπης"

"Ειδικά σε σχέση με την καθιέρωση της Ένωσης Σερβικών Δήμων και τον νόμο για την απαλλοτρίωση μειονοτικών ιδιοκτησιών" όπως υποστήριξε.

ΧΘΕΣ 23 Μαρ 2024 | 12:34

Αλέξης Τσίπρας - Μπέτυ Μπαζιάνα: Μαζί στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα [εικόνες]

Χαλαροί και ευδιάθετοι, ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα πήγαν στο γήπεδο.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ 21 Μαρ 2024 | 10:19

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις από Γεροβασίλη και Ζαχαριάδη για το "διαζύγιο" Κασσελάκη από τη διακυβέρνηση Τσίπρα

Η εμφανής αμφισβήτηση της διακυβέρνησης Τσίπρα από τον Στέφανο Κασσελάκη δεν περνά απαρατήρητη από αρκετά στελέχη.

ΠΕΝΘΟΣ 19 Απρ 2024 | 23:12