Follow us

Η επόμενη μέρα μετά τη ρήξη Γεννηματά-Βενιζέλου

Κλυδωνισμούς στο εσωτερικό του KINAΛ προκαλεί η απόφαση Γεννηματά να ορίσει επικεφαλής του Επικρατείας τον Γ. Καμίνη, κίνηση που προκάλεσε ρήξη με τον Β. Βενιζέλο.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Η επόμενη μέρα μετά τη ρήξη Γεννηματά-Βενιζέλου

Κλυδωνισμούς στο εσωτερικό του KINAΛ προκαλεί η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να ορίσει επικεφαλής του Επικρατείας τον Γιώργο Καμίνη ένα μήνα πριν από τις εθνικές εκλογές, κίνηση που προκάλεσε την ρήξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με δήλωσή του έθεσε εαυτόν εκτός του Κινήματος Αλλαγής μετά τη συνάντηση που είχε το Σάββατο με την Φώφη Γεννηματά γεγονός που έχει προκαλέσει αναταραχή αλλά και αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Οι εξελίξεις προκαλούν έντονο προβληματισμό με δεδομένη την προκήρυξη των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου, και την μεγάλη πόλωση που αναμένεται να κυριαρχήσει στο πολιτικό σκηνικό. Ειδικότερα, σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, η απόφαση της κ. Γεννηματά για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, μια απόφαση που η ίδια υποστήριξε ότι έγινε με στόχο να ανοίξει η πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι πιθανόν, οδηγώντας στην αποχώρηση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, να στερήσει σημαντικές ψήφους στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Την ίδια στιγμή, την απόφαση δεν φαίνεται να περίμεναν μια σειρά από στελέχη, αν κανείς κρίνει από τις δηλώσεις που έκαναν τόσο χθες όσο και σήμερα. Προβληματισμός φαίνεται να υπάρχει και στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ενώ ο επίσης πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου απέφυγε να τοποθετηθεί επί του θέματος. «Νομίζω ότι, δεν είναι ούτε ο χώρος ούτε η ώρα για να μιλήσουμε γι' αυτά», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στη Νέα Ερυθραία.

Γεννηματά: Λυπάμαι για την απόφαση Βενιζέλου

Την Κυριακή, εξερχόμενη από το εκλογικό κέντρο του ψήφισε η Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι λυπάται για την απόφαση Βενιζέλου.

«Την περασμένη Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εκλογές. Σήμερα με την επιλογή τους θα βάλουν τέρμα στην καταστροφική πολιτική του και στην Αυτοδιοίκηση, σε Δήμους και Περιφέρειες.

Στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει σχέση με την προοδευτική παράταξη. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Aυτή τη στρατηγική υπηρετώ με την επιλογή του Γιώργου Καμίνη. Σηματοδοτεί τη διεύρυνση του χώρου, ανοίγουμε μια τεράστια πόρτα για όλους τους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν τον Σύριζα ώστε να συνταχθούν με το Κίνημα Αλλαγής.

Για να τελειώνουμε με τις απομιμήσεις και να αποτελέσουμε ανάχωμα στην απειλή κυριαρχίας της δεξιάς που τροφοδότησε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Λυπάμαι για την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου, του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, να εγκαταλείψει την κοινή μας προσπάθεια σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση για το κίνημα και τη χώρα , ενώ θα μπορούσε να προσφέρει από οποιαδήποτε θέση σημαντικά.

Οι απόντες σε αυτή την κρίσιμη μάχη διευκολύνουν απλά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ερώτηση Δημοσιογράφου: Κυρία Γεννηματά ζητήσατε από τον κ. Βενιζέλο να είναι υποψήφιος;

Απάντηση: Ναι, σε οποιαδήποτε περιφέρεια ήθελε, με σταυρό.

ΣΥΡΙΖΑ: H Φώφη Γεννηματά επιμένει εμμονικά στο μονομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ

«Η δήλωση της κας Γεννηματά βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου της χώρας.

Ενώ όλοι καταλαβαίνουν ότι η κρίσιμη κάλπη της 7ης Ιουλίου θα κρίνει αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις σκληρές και αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές της Ν.Δ. ή θα συνεχίσει με προοδευτική διακυβέρνηση και πολιτικές κοινωνικής προστασίας, η ίδια επιμένει εμμονικά στο μονομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να αγνοήσουν τις ανούσιες αντιπαραθέσεις για μικροεξουσίες. Σήμερα να στηρίξουν χωρίς δισταγμό προοδευτικά ψηφοδέλτια στους δήμους και στις περιφέρειες όπου αναμετρώνται προοδευτικοί υποψήφιοι με εκπροσώπους της Ν.Δ.

Και από αύριο όλοι και όλες μαζί να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για τη νίκη της προόδου έναντι της συντήρησης στη κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών που θα κρίνει το μέλλον της χώρας».

Να μείνει ο Βενιζέλος και να δώσει τη μάχη δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Σταμάτης Μαλέλης.

Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι θετικές ή αρνητικές εξελίξεις. Είναι μία απόφαση της προέδρου. Σηματοδοτεί κάτι διαφορετικό», σχολίασε ο Σταμάτης Μαλέλης. «Κατ’ αρχήν ο κ. Βενιζέλος δεν πρέπει να φύγει» πρόσθεσε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ.

Κεραυνοβολημένος ο Σημίτης

Την έκπληξη αλλά και τον θυμό του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη για τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, εξέφρασε το περιβάλλον του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με την Καθημερινή, Όπως λένε, ο κ. Σημίτης σε συνομιλίες που είχε αμέσως μετά τις εξελίξεις με στελέχη του κόμματος, τόνιζε ότι δεν περίμενε σε καμία περίπτωση η Φώφη Γεννηματά να διώξει τον Ευάγγελο Βενιζέλο από το κόμμα.

Κατά τους ίδιους κύκλους, ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε με πολλά στελέχη από το Κίνημα Αλλαγής, που του τηλεφωνούσαν για να μάθουν τι είχε συμβεί, ωστόσο και ο ίδιος αιφνιδιάστηκε από τα όσα διαδραματίστηκαν δηλώνοντας χαρακτηριστικά, «κεραυνοβολημένος και θυμωμένος».

Καμίνης: «Δεν κρίνονται (τα ποσοστά) από την παραμονή ή την αποχώρηση του κ. Βενιζέλου, με όλο το σεβασμό».

Είχε προηγηθεί η δήλωση του Γιώργου Καμίνη, ο οποίος χαρακτήρισε «έκπληξη» την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να τον ορίσει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ στις προσεχείς εθνικές εκλογές, κάτι που οδήγησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην έξοδο του κόμματος. «Ήταν έκπληξη για μένα ότι μου ανατέθηκε αυτή η τιμητική θέση. Δεν το είχα συζητήσει», είπε ο κ. Καμίνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας τη ρήξη Βενιζέλου – Γεννηματά, στο ερώτημα αν η αποχώρηση του πρώτου θα στοιχίσει στο κόμμα, είπε: «Ο Βενιζέλος από τη στιγμή που επιλέγει να μην συμμετάσχει μαζί μας, αφαιρεί από τη δύναμή μας». Όταν ρωτήθηκε μετά την εξέλιξη αυτή σκέφτηκε να παραιτηθεί, απάντησε με νόημα: «Εγώ δεν παραιτούμαι από θέσεις ευθύνης, τόσο σημαντικές. Μου ανατέθηκε αυτή η θέση και θα το πάω μέχρι τέλους, όπως κάνω πάντα».

Το ΚΙΝΑΛ θα πετύχει καλύτερα ποσοστά από τις ευρωεκλογές στις εθνικές εκτίμησε ενώ ερωτηθείς αν η απουσία Βενιζέλου θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα, σχολίασε: «Δεν κρίνονται (τα ποσοστά) από την παραμονή ή την αποχώρηση του κ. Βενιζέλου, με όλο το σεβασμό».

Ξεκαθάρισε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει «συμπλήρωμα κανενός» και υπογράμμισε ότι το κόμμα θα έχει αυτόνομη πορεία.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απέφυγε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, μετά την ρήξη της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. «Νομίζω ότι, δεν είναι ούτε ο χώρος ούτε η ώρα για να μιλήσουμε γι' αυτά», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στη Νέα Ερυθραία.

Ανδρουλάκης: «Eξαιρετικά αρνητική εξέλιξη η σύγκρουση Γεννηματά-Βενιζέλου»

«Ως εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη που θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί και δεν βοηθάει μία ημέρα πριν τις αυτοδιοικητικές και ένα μήνα πριν από τις εθνικές εκλογές» χαρακτηρίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης τη ρήξη στις σχέσεις της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το Σάββατο το μεσημέρι.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, που εκλέχθηκε την περασμένη Κυριακή και πάλι πρώτος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, μιλώντας στο ΑΠΕ υπογραμμίζει ότι «η ενότητα σφυρηλατείται με τον σεβασμό στις ιδέες, στη δημοκρατική λειτουργία αλλά και την ιστορία της παράταξης και των προσώπων που πρωταγωνίστησαν στις κρίσιμες καμπές της».

Ο κ. Ανδρουλάκης εξηγεί, μιλώντας στο Πρακτορείο, ότι η ΝΔ πέτυχε μεγάλη νίκη γιατί καρπώθηκε το μεγαλύτερο ποσοστό της δυσαρέσκειας των πολιτών για την κυβερνητική πολιτική ωστόσο σημειώνει πως αποφεύγει κάθε γόνιμη συζήτηση θέλοντας να αντικαταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία επενδύοντας μόνο στην απογοήτευση.

Για τη μικρή άνοδο των ποσοστών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ο ευρωβουλευτής και ηγετικός παράγοντας του, τονίζει ότι θα πρέπει να πείσει τους προοδευτικούς πολίτες ότι «έχουμε αφήσει πίσω μας τις νοοτροπίες που πλήγωσαν και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει», όπως λέει και υπογραμμίζει ότι «οι εθνικές εκλογές αποκτούν χαρακτηριστικά μίας πολύ κρίσιμης μάχης για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης». Δηλώνει ότι τις ημέρες μέχρι τις εθνικές εκλογές, το Κίνημα Αλλαγής θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις προτεραιότητές του για την Ελλάδα για να πείσει τους πολίτες να το εμπιστευθούν.

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες και το ενδεχόμενο να συμπράξει σε κυβέρνηση συνεργασίας, ο Νίκος Ανδρουλάκης υποστηρίζει, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, ότι μόνο ο λαός με την ψήφο του μπορεί να αποφασίσει αν το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θα συμμετάσχει σε μία κυβέρνηση ή θα παραμείνει στην αντιπολίτευση. «Αν οι πολίτες στις 7 Ιουλίου μας δώσουν ένα ισχυρό ποσοστό, αυτό θα σημαίνει ότι επιδοκιμάζουν τις προτάσεις μας και θα μας δώσουν τη δύναμη να επιβάλουμε κάποιες από αυτές στο πλαίσιο μίας προγραμματικής συμφωνίας εάν χρειαστεί. Αν όμως ο κόσμος δεν μας στηρίξει με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές, δεν πρέπει να στρουθοκαμηλίσουμε αλλά να επιλέξουμε τον ρόλο της υπεύθυνης αντιπολίτευσης που επίσης έχει τόσο ανάγκη ο τόπος»

Xρηστίδης: Επιλογή Βενιζέλου να κάνει την δήλωση αποχώρησης

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, όπως και κάθε πρόεδρος κόμματος έχει την απόλυτη επιλογή για τον πρώτο στο Επικρατείας με ό,τι αυτό συμβολίζει» σχολίασε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης. Ο ίδιος αρνήθηκε πως με την επιλογή τοποθέτησης του Γιώργου Καμίνη αντί του Ευάγγελου Βενιζέλου στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, το ΚΙΝΑΛ γίνεται με τον τρόπο αυτό «ουρά του ΣΥΡΙΖΑ». «Ακριβώς το αντίθετο συμβολίζει» είπε και επισήμανε ότι «το ΚΙΝΑΛ έχει αποφασίσει την διεύρυνση του χώρου, έχουμε ανοίξει μια μεγάλη πόρτα για τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν κουραστεί», πρόσθεσε, τονίζοντας πως «δίνουμε μια μάχη πέρα και πάνω από πρόσωπα, που έχει ως στόχο να ηττηθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσει το ΚΙΝΑΛ ανάχωμα στο σχέδιο της ΝΔ».

«Θέλω επίσης να σας πως είναι επιλογή του κυρίου Βενιζέλου να κάνει την δήλωση αποχώρησης από το ΚΙΝΑΛ», τόνισε ακόμα ο κύριος Χρηστίδης, ενώ σχετικά με τον πολιτικό συμβολισμό της επιλογής Καμίνη, είπε πως πρόκειται για έναν πολύ επιτυχημένο δήμαρχο, που πέταξε την Χρυσή Αυγή έξω από τον δήμο επανειλημμένα, δεν προέρχεται από τον σκληρό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει αποδεχθεί την συμβολή του, που ήταν υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και έχει αποδεχθεί το πώς πρέπει να προχωρήσει από εδώ και μπρος»..

Αποχωρήσεις στελεχών

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στελεχών του ΚΙΝΑΛ, ένα 24ωρο μετά τη ρήξη του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Φώφης Γεννηματά.

Ο πρώτος που διαφοροποιήθηκε ήταν ο Μάνος Επιτροπάκης, λίγη ώρα μετά τη σκληρή επίθεση του Βενιζέλου εναντίον της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, ενώ στη συνέχεια ήρθαν δύο ακόμα αποχωρήσεις.

Ο Γραμματέας του Τομέα Πολιτικής Υποδομών του ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Οικονομίδης, ανακοίνωσε την παραίτησή του χαρακτηρίζοντας την κίνηση της Φώφης Γεννηματά ως «κίνηση απαράδεκτη και πραξικοπηματική που προσβάλει την ιστορία και το κύρος του πλέον επιφανούς στελέχους του Κινήματός μας και ισοδυναμεί με την διαγραφή του από το Κίνημα Αλλαγής», ενώ σημείωσε ότι μια τέτοια απόφαση διχάζει το Κίνημα.

Στη συνέχεια και ο Δημήτρης Λιντζέρης, απέσυρε την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Β’ περιφέρεια Πειραιά κατηγορώντας τη κ. Γεννηματά ότι με τον «εξοβελισμό του Ευάγγελου Βενιζέλου» επιδιώκει να στήσει γέφυρες σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι έχει μετατρέψει το Κίνημα Αλλαγής σε «ένα ιδιότυπο,

φωτο eurokinissi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΑΣΟΚ 26 Απρ 2024 | 22:55

Επίθεση Ανδρουλάκη στη ΝΔ από την Πρέβεζα: "Να κλείσει επιτέλους αυτή η εποχή της αλαζονείας"

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού γιατί στις επόμενες εθνικές εκλογές "η πρώτη κυρίαρχη θα πρέπει να είναι το ΠΑΣΟΚ".

ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ 26 Απρ 2024 | 22:32

"Θόλους" 2 δισ. ευρώ θέλει να φτιάξει η Ελλάδα - Το αντιαεροπορικό και anti-drone αμυντικό σύστημα που εξήγγειλε ο Δένδιας

"Κοιτάξτε το πρόγραμμα drone της γειτονικής μας Τουρκίας. Εμείς απέναντι σε αυτά πρέπει να έχουμε μια έλλογη απάντηση" υποστήριξε ο Υπουργός Άμυνας.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Απρ 2024 | 21:29

Νέα επίθεση Καλλιάνου στο "Αττικόν": 23 λόγοι που θα κινηθεί νομικά- "Μόλις έσβησε ο πατέρας μου, αμέσως βρέθηκε ΜΕΘ"

"Το επιχείρημα του νοσοκομείου "Αττικόν" ότι επειδή ήταν πατέρας Βουλευτή, αν έμπαινε σε ΜΕΘ χωρίς διασωλήνωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ειδική μεταχείριση, είναι γελοίο" αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 26 Απρ 2024 | 20:38

Μητσοτάκης για το Εθνικό Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε, σώζει ζωές

Ο πρωθυπουργός απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του Υπουργείου Υγείας για το Εθνικό Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου "Προλαμβάνω"

ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 26 Απρ 2024 | 20:23

"Καρφιά" Σαμαρά στην κυβέρνηση: "Γιατί δεν έχει προχωρήσει σε διεθνείς πρωτοβουλίες για τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο;"

"Τα όσα ανήκουστα συνέβησαν πρόσφατα με το ψήφισμα για το Κόσοβο δεν εκφράζουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό!", είπε ο Αντώνης Σαμαράς για την έκθεση της Ντόρας Μπακογιάννη

26 Απρ 2024 | 18:43

Live η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση για το Εθνικό Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου "Προλαμβάνω"

Η εκδήλωση του υπουργείου Υγείας για το Εθνικό Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου "Προλαμβάνω" πραγματοποιείται στο "Ίδρυμα Βασίλης και Ελίζα Γουλανδρή".

ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΔΙΚΗ 26 Απρ 2024 | 18:15

Στο εδώλιο τον Ιούνιο ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών για εξαπάτηση εκλογέων

Σε δίκη και ένας δικηγόρος που κατηγορείται ότι μετείχε στις επαφές των υποψηφίων τότε βουλευτών με τον Ηλία Κασιδιάρη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 26 Απρ 2024 | 17:57

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει προανακριτική για "το μπάζωμα των Τεμπών"

Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ για το "μπάζωμα" στα Τέμπη οι Τριαντόπουλος, Παπαδόπουλος, Πλεύρης και Ράπτη.

ΣΤΟ MEGA 26 Απρ 2024 | 17:40

Αποκαλυπτική μαρτυρία για το επεισόδιο μεταξύ Γραμμένου και Φλώρου: Τον έπιασε με κεφαλοκλείδωμα και τον έριξε κάτω

Όλη η μαρτυρία του αστυνομικού της Βουλής που πήγε να χωρίσει τους δύο βουλευτές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 26 Απρ 2024 | 17:34

Δένδιας: Η Ελλάδα θα στείλει αντιαεροπορική συστοιχία Crotale στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Δεν θα στείλουμε Patriot στην Ουκρανία

"Αλίμονο αν εμείς, η χώρα που έχει υπογράψει αμυντική συμφωνία με τη γαλλική δημοκρατία δεν βοηθήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες που εκπροσωπούν ό,τι το ελληνικό στον κόσμο αυτό" είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ 26 Απρ 2024 | 16:43

Πέθανε ο Κώστας Παττακός σε ηλικία 73 ετών - Πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου

Ο Κώστας Παττακός υπήρξε επί τρεις θητείες δήμαρχος Χαλανδρίου - Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 26 Απρ 2024 | 16:25

"Καρφί" Μητσοτάκη σε Βελόπουλο: Να στήσουμε ανάχωμα απέναντι σε αυτούς που καπηλεύονται τη χριστιανοσύνη

O Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Δροσιά έστειλε μήνυμα και για τα κόμματα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ 26 Απρ 2024 | 16:13

Ασημακοπούλου leaks: Παραδόθηκε το πόρισμα του ΥΠΕΣ - "Υπήρξε διακίνηση προσωπικών δεδομένων"

Στο πόρισμα συστήνονται πειθαρχικές ενέργειες, ενώ περιλαμβάνονται και συστάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας.