Follow us

Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park: Επί γης (παιδικός) παράδεισος

Ο προορισμός διακοπών που σκέφτηκε τα πάντα για την οικογένεια ώστε γονείς αλλά και παιδιά να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Φέτος θα απολαύσετε διακοπές με την οικογένεια στον υπερθετικό βαθμό! Με άνεση, πολυτέλεια και διασκέδαση για όλους, μικρούς και μεγάλους, ώστε να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε μπαταρίες σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park: Επί γης (παιδικός) παράδεισος

Γιατί τι σημαίνει ονειρεμένες διακοπές για μία οικογένεια; Μία μαγευτική τοποθεσία, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αμέτρητες επιλογές διασκέδασης και φυσικά δραστηριότητες που θα προσφέρουν χαρά στα παιδιά.

Το Grecotel Riviera Olympia και Aqua Park, που απλώνεται σε εκατοντάδες στρέμματα καταπράσινου δάσους με πεύκα, πάνω στην ειδυλλιακή ακτή της δυτικής Πελοποννήσου με τα σμαραγδένια νερά του Ιονίου να την αγκαλιάζουν λαμπυρίζοντας, υπόσχεται να σας προσφέρει τις πιο μαγευτικές, ευχάριστες και ξέγνοιαστες διακοπές της ζωής σας.

Μόλις φτάσετε, παρκάρετε το αυτοκίνητό σας. Αλλωστε, δεν θα το χρειαστείτε ξανά!

Διαλέξτε ένα από τα τέσσερα ξενοδοχεία του συγκροτήματος και επιλέξτε το πολυτελές δωμάτιο που καλύπτει τις ανάγκες, και κυρίως τις επιθυμίες σας. Και αν θέλετε να ανεβάσετε άλλο ένα "κλικ" την πολυτέλεια της παραμονής σας, μπορείτε να το κάνετε με άνεση γνωρίζοντας ότι για τα παιδιά, η διαμονή στο δωμάτιο των γονέων αλλά και η διατροφή, είναι δωρεάν!

Ανακαλύψτε μαζί τους την απέραντη παραλία με τα πεντακάθαρα ρηχά νερά και τους χρυσαφένιους αμμόλοφους, τις ατελείωτες πισίνες που βρίσκονται στο συγκρότημα και ξεπερνούν τα 4.000 τετραγωνικά μέτρα, και το state-of-the-art Elixir Κέντρο Θαλασσοθεραπείας για θεραπείες υγείας και αναζωογόνησης και θα νιώσετε πως ό,τι χρειάζεστε, είναι γύρω σας.

Τα 23 υπέροχα εστιατόρια και μπαρ του θερέτρου υπόσχονται να καλύψουν τις γαστρονομικές επιθυμίες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη, προσφέροντας υπέροχες γευστικές εμπειρίες.

Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park: Επί γης (παιδικός) παράδεισος - εικόνα 2

Τα παιδιά στο προσκήνιο

Το Grecotel Riviera Olympia λατρεύει τα παιδιά και το αποδεικνύει, προσφέροντάς τους δωρεάν διαμονή στο δωμάτιο των γονέων, δωρεάν διατροφή στον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner αλλά και δωρεάν όλες τις παιδικές δραστηριότητες στον παιδότοπο Grecoland με παιχνίδια περιπέτειας, αθλητικές και άλλες δραστηριότητες, διασκεδαστικά πάρτυ και χορό στην απίθανη Family ντίσκο.

Το φαντασμαγορικό Olympia Aqua Park του Grecotel Riviera Olympia με τις υπέροχες μασκότ του, την Ολυμπία και τον Ηρακλή, τις αθλητικές ακαδημίες και τις ατέλειωτες επιλογές ψυχαγωγίας για τα παιδιά (και για όλες τις ηλικίες), υπόσχονται ένα συναρπαστικό παιδικό καλοκαίρι, πάντα με τα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park: Επί γης (παιδικός) παράδεισος - εικόνα 3


Παιδικά κλαμπ με ξεχωριστά "στέκια" για τους έφηβους, ανοιχτές παιδικές χαρές, πισίνες γεμάτες δράση, παραλίες όνειρο και παιχνίδια σε φανταστικές νεροτσουλήθρες, συνθέτουν έναν απίθανο σκηνικό για τους μικρούς φιλοξενούμενους του Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park, ενώ η αμμουδιά που αποτελεί σημείο ωοτοκίας της προστατευόμενης μεσογειακής χελώνας caretta caretta, τους προσφέρει τη δυνατότητα δουν από κοντά τις κρυμμένες στην άμμο φωλιές.

Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park: Επί γης (παιδικός) παράδεισος - εικόνα 4

Οι μικροί καλεσμένοι, θα συμμετάσχουν στο Summer Camp, θα απολαύσουν ξεχωριστά παιδικά μενού και πεντανόστιμες σπιτικές λιχουδιές, που σερβίρονται τις ώρες που συνήθως πεινούν τα παιδιά, από τους σεφ του Riviera Olympia. Οι δύο Grecoland στο Grecotel Olympia Riviera και το Olympia Oasis, σχεδιάστηκαν με έναν και μόνο σκοπό: να κάνουν όλα τα παιδικά όνειρα πραγματικότητα! Πολύχρωμοι πάγκοι και τραπέζια, κοστούμια, χειροτεχνίες, διασκεδαστικές δραστηριότητες, διαγωνισμοί, πισίνες και ατελείωτοι χώροι παιχνιδιού, δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό που θα μείνει αξέχαστο στα παιδιά. Και αν θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί τους, το Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park έχει προνοήσει και για αυτό. Από τένις και ποδόσφαιρο 5Χ5, μπάσκετ και τοξοβολία, μέχρι ορεινή ποδηλασία, ιππασία, πεζοπορία και paintball.

Φέτος το καλοκαίρι επιλέξτε το Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park για να ξεκουραστείτε, να δημιουργήσετε νέες ξεχωριστές αναμνήσεις για την οικογένεια και να ανακαλύψετε γιατί είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οικογενειακά resorts.

Καλοκαιρινό πακέτο:
Olympia Oasis από € 164 με ημιδιατροφή.
Riviera Olympia από € 265 με πρωινό.

Πληροφορίες:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

17 Απρ 2024 | 14:50

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

ΣΥΝΤΑΓΗ 17 Απρ 2024 | 06:34

Νηστίσιμη τάρτα σοκολάτας χωρίς ψήσιμο - Με πλούσια σοκολατένια γεύση και έτοιμη σε ελάχιστα λεπτά

Eύκολη, γλυκιά νηστίσιμη τάρτα σοκολάτας χωρίς ψήσιμο, χωρίς αυγά και βούτυρο, αλλά και χωρίς ζάχαρη. Πλούσια σοκολατένια γεύση, χωρίς ζάχαρη, χωρίς αυγά, χωρίς ψήσιμο, έτοιμη σε ελάχιστα λεπτά!

ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ 16 Απρ 2024 | 03:00

Συνταγή: Τέλειο σοκολατένιο γλυκό σε ποτήρι - Χωρίς ζάχαρη, έτοιμο σε 15 λεπτά

Μία πολύ απλή συνταγή για τέλειο σοκολατένιο γλυκό.

15 Απρ 2024 | 16:46

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

ΣΥΝΤΑΓΗ 13 Απρ 2024 | 09:17

Νηστίσιμο σοκολατένιο κέικ με κομματάκια σοκολάτας - Πανεύκολο και πεντανόστιμο

Νηστίσιμο σοκολατένιο κέικ, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το κανονικό.

11 Απρ 2024 | 17:14

Το ολοκαίνουργιο "Amen" στο Παγκράτι

Το νέο εστιατόριο του βραβευμένου σεφ Γιώργου Στυλιανουδάκη, όπου παρουσιάζει και μαγειρεύει αυτοπροσώπως τη χαρακτηριστική ελληνική του κουζίνα με τις σαφείς αναφορές στην Κρήτη από την οποία κατάγεται.

ΣΥΝΤΑΓΗ 11 Απρ 2024 | 06:54

Νηστίσιμες μπουκίτσες σοκολάτας - Εύκολα τρουφάκια με μόνο 4 υλικά

Το πιο αγαπημένο σοκολατένιο γλυκό σε μέγεθος μπουκιάς, οι τρούφες σοκολάτας, σε μια απολαυστικότατη νηστίσιμη εκδοχή.

ΣΥΝΤΑΓΗ 10 Απρ 2024 | 06:57

Νηστίσιμο κέικ σοκολάτα χωρίς αυγά και βούτυρο - Ζουμερό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε λίγα λεπτά

Νηστίσιμο κέικ χωρίς αυγά και βούτυρο. Τόσο ζουμερό και σοκολατένιο που θα το λατρέψουν όλοι, είτε νηστεύουν είτε όχι!

09 Απρ 2024 | 17:24

Στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας έφτιαξαν πιστό αντίγραφο της Σαντορίνης

Ναι οι Κινέζοι μπορούν να αντιγράψουν τα πάντα. Ακόμα και το θρυλικό ελληνικό νησί.

09 Απρ 2024 | 12:35

Χρυσοί Σκούφοι 2024 από το Αθηνόραμα: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Οι Χρυσοί Σκούφοι απονεμήθηκαν στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας τη Δευτέρα 8 Απριλίου, στο ξενοδοχείο "Athenaeum InterContinental".

ΣΥΝΤΑΓΗ 09 Απρ 2024 | 06:43

Νηστίσιμη τάρτα σοκολάτας χωρίς ψήσιμο και χωρίς... ζάχαρη - Θα σας ξετρελάνει

Πλούσια σοκολατένια γεύση, χωρίς ζάχαρη, χωρίς αυγά, χωρίς ψήσιμο, έτοιμη σε ελάχιστα λεπτά!

08 Απρ 2024 | 17:31

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Ο τριάστερος κοσμοπολίτης Jacob Jan Boerma μοιράζεται μαζί μας τις πιο δυνατές στιγμές από τη συναρπαστική πορεία του

Ο τελειομανής Ολλανδός σεφ, που δημιουργεί και μαγειρεύει μαζί με τον Παύλο Κυριάκη το μενού της τελετής απονομής των 31ων Χρυσών Σκούφων (8/4 στο ξενοδοχείο "InterContinental"), μας εκμυστηρεύεται τη φιλοσοφία και το στιλ του.

08 Απρ 2024 | 14:00

"Ergon Bakehouse Athens": O νέος φούρνος της πόλης που έχει και δωμάτια

Με σύνθημα "rest and rise" ζυμώνεται και ξεκινάει το καινούριο πρότζεκτ του "Ergon", ένα ξενοδοχείο - φούρνος.