Μια συλλογή επίπλων βγαλμένη από το παρελθόν με έμφαση στο μέλλον!

Μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα “ανακύκλωσης” σχεδιαστικών ρευμάτων, ιδεών και καλλιτεχνικών τάσεων, θα έλεγε κανείς πως η ρετροφουτουριστική αισθητική είναι μία από τις μεγαλύτερες επιρροές στο χώρο του interior design αυτή τη στιγμή! Αν σε αυτή προστεθεί και η επαναφορά του ιταλικού νεομοντερνισμού στο προσκήνιο, τότε αντιλαμβάνεσαι πως έχουμε να κάνουμε με μια αρκετά extravagant νέα εποχή στη διακόσμηση, που σίγουρα θα μας απασχολήσει τη φετινή χρονιά! Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, κινείται και η νέα σειρά επίπλων Collezione L!Puff της γραφίστριας και σχεδιάστριας Anna Horvath!

Η δημιουργός που ίδρυσε το design studio annajames στη Λισαβόνα, αποφάσισε να πειραματιστεί με διαφορετικά υλικά, έντονα χρώματα και “αιχμηρές” φόρμες στη νέα συλλογή της και κατάφερε να συνδυάσει το μινιμαλισμό του contemporary design με την αίγλη και την πολυτέλεια του μοντερνισμού! Το αποτέλεσμα είναι φυσικά εξαιρετικά εντυπωσιακό, αφού η designer “έχτισε” τα έπιπλά της στη βάση του μωσαϊκού, συντροφεύοντάς το με μέταλλο και ύφασμα, ενώ οι χρωματικές αντιθέσεις των αντικειμένων είναι το στοιχείο που αμέσως θα σε κάνει να τα λατρέψεις!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να πάρεις μια γεύση από τη συλλογή, η οποία αποτελείται από μια κουνιστή καρέκλα, μια κυβιστική πολυθρόνα, ένα γεωμετρικό καθρέφτη, ένα αντισυμβατικό τραπέζι και ένα στιλιζαρισμένο σκαμπό!

Read More

And More