Khloe Kardashian: Αυτή είναι η έπαυλη στην Καλιφόρνια που “πουλάει” έναντι 19 εκατ. ευρώ!

Όχι, το κορίτσι που συζητήθηκε περισσότερο από την Kardashians‘ Family δεν ήταν η Kim. H Khloe άλλαξε εμφάνιση, έγινε μία εντυπωσιακή άλλη εκδοχή του εαυτού της και έστρεψε όλα τα φώτα πάνω της. Αποφάσισε να αλλάξει και σπίτι. Έτσι, πριν από περίπου ένα μήνα κοινοποίησε το πωλητήριο για την έπαυλη της στην Καλιφόρνια, την οποία είναι πρόθυμη να αποχωριστεί έναντι 19 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τι λες, λοιπόν, να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά μαζί στην έπαυλη που πριν την αγοράσει η Khloe ανήκε στον τότε εργένη Justin Bieber;

Ανοίγεις την πόρτα. Αντικρίζεις το μαρμάρινο Hall. Το ξύλο κυριαρχεί στην ντουλάπα της, με το λευκό και το χρυσό χρώμα να πρωταγωνιστούν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και χρώματος, το σαλόνι της.

Η κουζίνα της χωρίζεται στα δύο. Από τη μία πλευρά (δεξιά, όπως βλέπεις) είναι τα ράφια και ο αποθηκευτικός χώρος για τα τρόφιμα της. Στην αντίπερα όχθη (αριστερά), όπως βλέπεις, έχει το τεράστιο ψυγείο της, για να κρατάει τα φρούτα και τα λαχανικά της φρέσκα και το μάτι της κουζίνας, για να ετοιμάζει τα αγαπημένα της πιάτα.

Το ένα της υπνοδωμάτιο έχει άφθονα μαξιλάρια, έναν μεγάλο καθρέφτη και ένα “ζεστό” τζάκι, για τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι χαμηλή.

Επόμενη στάση το μπάνιο της. Μαρμάρινο, σχεδιασμένο αποκλειστικά για την ίδια. Θυμίζει εκείνο το ξενοδοχείο, που έχει προσέξει μέχρι και την τελευταία αρχιτεκτονική λεπτομέρεια και σε “καλεί” να απολαύσεις το μπάνιο σου.

Τι θα έλεγες για μία βόλτα και στον εξωτερικό χώρο; Εκεί σε περιμένει όχι μία, αλλά δύο πισίνες, κομψά τραπέζια περιμετρικά και πράσινες εκτάσεις, τόσο υψηλές, ώστε να μην μπορεί κανείς να σε δει.

***Οι φωτογραφίες προέρχονται από το instagram profile του @_celebrityhomes.

And More