Άννα Βίσση: Η αφιέρωση για την επέτειο της κόρης της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά! [video]

15 χρόνια κοινής ζωής μετρούν το φετινό καλοκαίρι η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς και γιόρτασαν την επέτειό τους παρέα με τα δυο παιδιά τους: τον Νίκο και τον Νέστορα και την Άννα Βίσση. Το ζευγάρι που βρίσκεται στην Ελλάδα με τα παιδιά για διακοπές βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου και απόλαυσε τη συναυλία της απόλυτης Ελληνίδας σταρ. Η Άννα Βίσση χαρούμενη και συγκινημένη τους αφιέρωσε ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Άννα Βίσση απευθύνθηκε στην κόρη της και μοιράστηκε με τον κόσμο ένα αστείο περιστατικό από την αρχή της σχέσης της Σοφίας Καρβέλα με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά.

«Όταν τα πρωτοφτιάξανε μέσα στην καψούρα και τον έρωτά τους σου λένε μάνα τραγουδίστρια έχω θα την κάνω ότι θέλω. Τσακώνονταν, ερωτεύονταν και με έπαιρναν από τη μέση του δρόμου και μου έλεγαν, τραγούδα μου τώρα το «Κανένας». Λέω «Σοφία μου κοιμάμαι είναι 4 ώρα» και μου απαντούσε «Είσαι μάνα μου ή δεν είσαι»… και το τραγουδούσα φυσικά. Το κακό είναι μετά πως εκεί που εγώ την είχα βρει μου το έκλειναν. Ούτε ευχαριστώ, ούτε τίποτα…», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στο video που δημοσιεύθηκε στα social media των fannatics της Άννας Βίσση.

Και φυσικά αφιέρωσε στο ζευγάρι το τραγούδι «Κανένας»!

 

 

Read More

And More