Άννα Χατζή: Ξεσπά η πρώην παίκτρια του GNTM – “Κρυφτείτε πίσω από μία οθόνη, κράξτε ανελέητα…”

Η Άννα Χατζή, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM, μετά το τέλος του reality μόδας κάνει σταθερά βήματα στο modeling και φροντίζει να μας ενημερώνει για τα νέα της μέσα από τα social media.

Ειδικά στο Instagram, η 19χρονη είναι αρκετά ενεργή και λατρεύει να επικοινωνεί με τους ανθρώπους που την θαυμάζουν και την στηρίζουν από την ημέρα που την γνώρισαν τηλεοπτικά. Ωστόσο, αρκετοί είναι κι εκείνη που δεν την συμπαθούν και συχνά τις στέλνουν αρνητικά μηνύματα.

Έτσι, λοιπόν, με αφορμή κάποια σχόλια, όχι και τόσο κολακευτικά, που διάβασε για εκείνη από ανθρώπους που όταν τους συνάντησε από κοντά είχαν μια άλλη στάση απέναντί της και την αντιμετώπισαν πολύ ευγενικά και φιλικά, ξέσπασε μέσα από τα instastories της.

«Μπράβο! Κρυφτείτε πίσω από μία οθόνη, κράξτε ανελέητα, παίξτε το ψαγμένοι, φαίνεται το επίπεδο σας! Την επόμενη όμως φορά που θα βρεθούμε face to face, μην το παίξετε γλυκούληδες και μην μου πείτε πόσο καλή και ντόμπρα κοπέλα είμαι γιατί θα ξεράσω. Αυτά για την ώρα, φιλιά», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Χατζή.

Μάλιστα, ως επισημοποιεί επεσήμανε: «Το ότι με γνώρισες μια φορά από κοντά δεν σημαίνει ότι με ξέρεις κιόλας ντάξει; Σμουτς».

Read More

And More