Αντελίνα Βαρθακούρη: Απαντά για τους “στημένους καβγάδες” με τον σύζυγό της στο Globetrotters!

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του, Αντελίνα, έχουν γίνει το αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού. Είναι εκρηκτικοί, δεν διστάζουν να ανταλλάξουν βαρείς χαρακτηρισμούς on camera και να ξεπεράσουν τα όρια της καλής συμπεριφοράς, δυναμιτίζοντας με αυτό τον τρόπο τις τηλεθεάσεις του «Globetrotters», αλλά και την περιέργεια του κόσμου, που αναρωτιέται αν τελικά αυτοί οι καβγάδες είναι πραγματικοί.

Οι δυο τους, λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξή τους στη Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη αναφέρθηκαν και στο επίμαχο ζήτημα των καβγάδων τους. Μάλιστα, η Αντελίνα Βαρθακούρη δε δίστασε να απαντήσει και σε όσους πιστεύουν ότι οι τσακωμοί τους είναι στημένοι.

«Πες μου πως μπορείς να κατασκευάσεις ένα καβγά όταν, όσο καλά και να ξέρεις τον διπλανό σου, ακόμα κι αν είναι άντρας σου 10 χρόνια, δεν ξέρεις στις δύσκολες συνθήκες ενός τέτοιου ταξιδιού πως θα αντιδράσει; Δεν στήνεται ένα καβγάς! Θα δεχόμουν ότι στήνω το να είμαι γλυκιά και μελιστάλακτη. Αντιλαμβάνομαι πως είναι λογικό να παίξει ο τσακωμός, γιατί αυτό φέρνει τηλεθέαση. Ε, λοιπόν, δεν υπήρχαν μόνο αυτοί, αλλά οι τσακωμοί που υπήρχαν ήταν 100% αληθινοί», είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More