Αθηνά Οικονομάκου: Η εξουθενωτική γυμναστική στο σπίτι και η πρώτη έξοδος μετά από καιρό [pics,vid]

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μένουν εδώ και πολλές ημέρες μέσα στο σπίτι τους μαζί με τον μονάκριβο γιο τους, Μάξιμο, τηρώντας έτσι τις εντολές της πολιτείας που σκοπεύουν στον περιορισμό της εξάπλωσης και μετάδοσης του κορονοϊού. H γνωστή ηθοποιός αντιμετώπισε με ψυχραιμία την εν λόγω κατάσταση, εστίασε στα θετικά και μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media παρακινούσε τους διαδικτυακούς φίλους της να κάνουν το ίδιο.

Μαγειρική, εκκαθάριση ντουλάπας, δουλειές σπιτιού, εργασία για τις εταιρείες της, διάβασμα, γυμναστική και παιχνίδια με τους άνδρες της ζωής της είναι μερικές από τις ασχολίες που περιλαμβάνει η καθημερινότητά της. Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια μας έδειχνε πώς κυλούν οι ημέρες της ενώ μας αποκάλυψε και τι εντυπωσιακές ικανότητές της στην μαγειρική.

Μπορεί οι στιγμές με τον δύο ετών Μάξιμο να είναι πολύτιμες, όμως η Αθηνά Οικονομάκου προσπαθεί να κλέβει λίγο χρόνο και για τον εαυτό της. Έτσι, το βράδυ της Κυριακή η γνωστή ηθοποιός αφιέρωσε χρόνο στη γυμναστική κάνοντας spinning και ρίχνοντας πολύ ιδρώτα ενώ το πρωί της Δευτέρας έκανε την πρώτη της έξοδο μετά από πολλές ημέρες.

Ειδικότερα, η Αθηνά Οικονομάκου χρειάστηκε να βρεθεί στα γραφεία της εταιρείας που διαθέτει, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες παραγγελίες, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα προσεχτική στη μετακίνησή της.

Δες στιγμιότυπα:

Η Αθηνά Οικονομάκου παίζει μπάσκετ με τα αγόρια της!

Η Αθηνά Οικονομάκου αναπολεί τις ξέγνοιαστες στιγμές του παρελθόντος και αδημονεί για τις καινούργιες!

Read More

And More