Δέσποινα Βανδή: Η εξομολόγηση για τη σχέση που έχει με τον γιο της, Γιώργο, και τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Η Δέσποινα Βανδή, με τον Γιώργο, τον γιο της, που θα γίνει 12 χρονών αυτό το καλοκαίρι, έχουν την πατροπαράδοτη σχέση μαμάς-γιου. Βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του, του αρέσει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο, αλλά και να ακούει μουσική.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η Δέσποινα εξηγεί πως ως γονείς, μαζί με τον Ντέμης Νικολαΐδη, προσπαθούν να δημιουργήσουν όλες εκείνες τις συνθήκες που θα κάνουν τα δυο τους παιδιά δύο ευτυχισμένους ενήλικες. «Αυτή είναι η προτεραιότητά μας» λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια, που είναι ζευγάρι με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή εδώ και είκοσι χρόνια, παρόλο που τα δημοσιεύματα των κίτρινων εντύπων τούς «χώριζαν» από την αρχή της σχέσης τους.

Πώς μπορεί μια σχέση να κρατάει κόντρα και σε παράγοντες που δεν υπολογίζει κανείς στην αρχή; «Δεν θεωρώ τίποτε δεδομένο σε μια σχέση, όλα θέλουν αγώνα και γερές βάσεις πάνω στις οποίες θα χτίσεις. Το να είσαι σύντροφος θέλει δουλειά» τονίζει η Δέσποινα, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια ποιο είναι πραγματικά το κλειδί μιας σχέσης: «Η πιο δύσκολη σχέση που καλείται ένας άνθρωπος να δουλέψει και να βελτιώσει είναι με τον εαυτό του. Όταν κάποιος το συνειδητοποιεί αυτό, τότε θα λειτουργήσει σωστά και προς τους άλλους».

Μια σύγχρονη γυναίκα καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους. Στοργική μητέρα, επιτυχημένη επαγγελματίας, καλή σύζυγος. Ο τελευταίος ρόλος είναι ίσως και ο πιο άχαρος – και ίσως εκείνος που παραμελείται πιο εύκολα. Τι ισχύει στην περίπτωσή της; «Δεν αισθάνομαι σύζυγος, αισθάνομαι σύντροφος! Και αυτό δεν είναι καθόλου άχαρο! Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι στο τέλος της ημέρας, όταν τελειώνεις τη δουλειά και όταν τα παιδιά ακολουθούν τη δική τους καθημερινότητα, ότι είναι εκεί ο άνθρωπός σου».

Read More

And More