Δέσποινα Βανδή: Πέρασε τα πιο όμορφα γενέθλιά της

Γιόρτασε τα πιο όμορφα γενέθλιά της! Η Δέσποινα Βανδή έκλεισε τα 49 και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Γνωρίζει την επαγγελματική επιτυχία αλλά και την οικογενειακή ισορροπία ενώ έχει δίπλα της ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν. Με αυτούς γιόρτασε και τα φετινά της γενέθλια. To πάρτι ξεκίνησε από τη σκηνή του Mamma Mia και το Κηποθέατρο Παπάγου.

Το θρυλικό μιούζικαλ, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Βανδή, βρίσκεται σε περιοδεία όλο το καλοκαίρι. Ωστόσο επέστρεψε για δύο παραστάσεις στην Αθήνα. Στο δεύτερο βράδυ οι συνεργλατες της φρόντισαν να της κάνουν έκπληξη στο φινάλε του έργου.

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης εμφανίστηκαν ξαφνικά τριγύρω της με μια τούρτα-έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει και έσβησε τα κεράκια της μέσα στα χειροκροτήματα του κοινού.

Την επόμενη μέρα φυσικά την αφιέρωσε στην οικογένειά της. “Αυτό που σίγουρα θα θυμάμαι από τη σημερινή μέρα εκτός όλων των άλλων που ζήσαμε με αγαπημένους μας φίλους θα είναι τα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών μου και το πόσο καλοκαίρι μύριζαν τα μαλλιά τους”, έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram ανεβάζοντας μία φωτογραφία με την κόρη της. “Τι ευτυχία να αγαπάς και να αγαπιέσαι”, σημείωσε.

Read More

And More