Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Είναι full in love -Οι ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο ενόψει του τριημέρου!

Το αγαπημένο τους νησί επέλεξαν για να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το όμορφο ζευγάρι που πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσε 2 χρόνια γάμου είναι full in love και χαίρεται να βλέπει την οικογένειά του να μεγαλώνει. Ο ενός έτους γιος τους Σάββας τους έχει πραγματικά τρελάνει με την Δούκισσα Νομικού να μην μπορεί να τον αποχωριστεί ούτε στιγμή!

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει δώσει προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή, όμως όπως η ίδια αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό στα social media, αναμένεται να επιστρέψει επαγγελματικά στα τέλη του Σεπτέμβρη. Μπορεί να μην αποκάλυψε τι ακριβώς θα κάνει και σε ποιον τομέα, όμως είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει καλά. Η Δούκισσα Νομικού λατρεύει τη δουλειά της, γεγονός που παραδέχτηκε πρόσφατα την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όπου ήταν καλεσμένη.

Ακόμα και αν η εξωτερική εμφάνισή της άλλα δείχνει, η όμορφη παρουσιάστρια είναι 6,5 μηνών έγκυος και ανυπομονεί να υποδεχθεί στη ζωή την κόρη της. Η Δούκισσα Νομικού έχει πάρει μόλις 6 κιλά και αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην εξωτερική εικόνα της. Το μυστικό της; Ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή και καταναλώνει πολλά φρούτα!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στην Μύκονο, όπου περπατούσαν ανέμελοι και χαλαροί. Εκείνη φορούσε σανδάλια, τζιν σορτς που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και μια ροζ ζακέρα, ενώ εκείνος ήταν ξυπόλυτος και ντυμένος στα μαύρα.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More