Δούκισσα Νομικού: Το περιστατικό με τον γιο της που την προβλημάτισε και το ξεχωριστό μήνυμα που στέλνει!

Η Δούκισσα Νομικού τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της περνώντας μαζί τους ατέλειωτες ώρες, συνεπώς ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι δεν την τρομάζει. Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια έχει ανησυχήσει πολύ με όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και κατ’ επέκταση στον πλανήτη, όμως προσπαθεί να μην χάνει την ψυχραιμία της και την ελπίδα της για το μέλλον.

Η γλυκιά μανούλα, το απόγευμα της Δευτέρας, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα περιστατικό που συνέβη το πρωί με πρωταγωνιστή τον δίχρονο γιο της, Σάββα, και την έκανε να σκεφτεί πολλά, να αναθεωρήσει κάποια δεδομένα της και να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους την ακολουθούν.

“Σήμερα που είχε τόσο ωραία μέρα βγήκαμε στον κήπο και ο γιος μου έψαχνε για άλλη μια φορά ένα μικρό λουλούδι για να κόψει και να μου φέρει. Κάποια στιγμή τον είδα να κοιτάζει με μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή την αριστερή μαργαριτούλα. Για αρκετή ώρα. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα «μα καλά, τι κοιτάζει τόση ώρα, άλλη μία μαργαρίτα είναι».

Πήγα όμως κοντά του και κοίταξα και γώ. Ναι, άλλη μια μαργαρίτα. Κοίταξα καλύτερα. Και τελικά κατάλαβα τι του είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Το πολύ μικρό κουνούπι που καθόταν ακίνητο στο πάνω άσπρο φύλλο του. (Για δες προσεκτικά, εκεί είναι) Γιατί σας το λέω τώρα αυτό; Γιατί είναι μια καλή ευκαιρία, τώρα που ο χρόνος δεν τρέχει, τώρα που δεν μας κυνηγάει κανείς, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια των παιδιών.

Με κάθε λεπτομέρεια. Να ζήσουμε την κάθε στιγμή, το κάθε δευτερόλεπτο. Να δούμε το λουλούδι και να το κοιτάξουμε καλά… Πόσο ωραία χρώματα έχει, πόσα φύλλα έχει, να το μυρίσουμε και να κλείσουμε τα μάτια για να σκεφτούμε τι μας θυμίζει η μυρωδιά του. Να ζήσουμε τη ζωή. Έτσι απλά. #foodforthought #menoumespiti”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More