Έκκληση από την Χριστίνα Αλεξανιάν για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη εν μέσω κορονοϊού

Την πρωτοβουλία της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» να προσφέρει ένα πιάτο φαγητό σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη στηρίζει η Χριστίνα Αλεξανιάν μέσα από τα social media.

Η γνωστή ηθοποιός, την οποία είδαμε στην αρχή της φετινής σεζόν στο sequel της τηλεοπτικής σειράς «Λόγω τιμής», στον Σκάι, κοινοποίησε την ανακοίνωση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού.

«Αν ξέρετε ανθρώπους που πεινάνε, έχουν οικονομικό πρόβλημα ή βλέπετε άπορους όταν βγαίνετε για δουλειά να τους ενημερώσετε πως κάθε μέρα μπορούν να τρώνε στον Κεραμεικό, Μ. Αλεξάνδρου 122, απ’ την κοινωνική κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος”. Παίρνουν το φαγητό απ’ έξω απ’ τον χώρο τους εκεί, σε πακέτο. Τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής κατά την παρασκευή του» αναφέρεται σε αυτήν.

Επίσης, η Χριστίνα κάλεσε όποιον επιθυμεί να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια κάνοντας παραγγελία σε σούπερ μάρκετ μέσω ίντερνετ, με παράδοση στον χώρο της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» (τηλ.: επικοινωνίας 6940882355), σημειώνοντας και τις ανάγκες που υπάρχουν σε άλλα προϊόντα που χρειάζονται για τη δημιουργία φαγητού.

«Είναι χρέος του καθενός από εμάς να συμβάλει με όποιον τρόπο μπορεί στην ανακούφιση των ιδιαίτερα ευπαθών ομάδων, όπως είναι αυτοί οι άνθρωποι που δεν έχουν ούτε ένα σπίτι να κλειστούν ούτε ένα πιάτο φαγητό να φάνε» δήλωσε η δημοφιλής ηθοποιός στο protothema.gr και συνέχισε: «Επίσης, όσοι έχουμε γείτονες ηλικιωμένους καλό θα είναι να τους χτυπάμε την πόρτα και να τους ρωτάμε αν έχουν κάποια ανάγκη. Αυτό το δύσκολο διάστημα που διανύουμε έχουμε χρέος να τους εξυπηρετήσουμε και να τους βοηθήσουμε. Να τους πάμε ένα πιάτο φαγητό. Δεν θα μας λείψει. Αντιθέτως, θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους».

Read More

And More