Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Ο παραμυθένιος γάμος της ηθοποιού με τον ποδοσφαιριστή και η γλυκιά παρουσία της κόρης τους! Φωτογραφίες

Η Έλενα Ασημακοπούλου έζησε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της! Η ταλαντούχα ηθοποιός και σχεδιάστρια υποδημάτων και ο σύζυγός της και πρώην ποδοσφαιριστής Μπρούνο Τσιρίλο παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, σε ένα μυστήριο που θα θύμιζε παραμύθι, με παρανυφάκι την 7,5 ετών κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια, στο Άλσος Νυμφών στις Αφίδνες. Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου – επτά χρόνια μετά τον πολιτικό του γάμο – και μοιράστηκε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής του, παρουσία της οικογένειας και των στενών του φίλων και συναδέλφων.

Το νυφικό είχε την υπογραφή της σχεδιάστριας μόδας, Μαρίας Κονίδη, ενώ τα παπούτσια ήταν χειροποίητα και τα είχε επιμεληθεί η Σοφία Μαντά. Κουμπάροι στον γάμο ήταν ο σχεδιαστής αντρικών κοστουμιών Γιώργος Παπαδόγαμβρος (ο οποίος σχεδίασε το γαμπριάτικο κοστούμι του Μπρούνο Τσιρίλο) και η σχεδιάστρια υποδημάτων Σοφία Μαντά. Όλο το στυλ του γάμου – από τον στολισμό μέχρι το νυφικό – θα είναι παραμυθένιο! Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της ηθοποιού επιμελήθηκαν οι επί χρόνια συνεργάτες της Σοφία Λέπουρα και Περικλής Οικονόμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, την Έλενα Ασημακοπούλου συνόδευσε στην εκκλησία τόσο ο πατέρας της και η κόρη της, αλλά και δύο μουσικοί – ένα βιολί και ένα τσέλο – το οποίο έπαιζε το τραγούδι από το soundtrack της ταινίας “Άρωμα Γυναίκας” με τον Al Pacino!

Δες όλες τις φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της ηθοποιού:

Η Έλενα Ασημακοπούλου έφτασε στην εκκλησία, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, την κόρη της και ένα μικρό αγοράκι. Μόλις έφτασε στον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο, εκείνος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, μόλις είδε τη γυναίκα της ζωής του.

Η Μαρία – Ροζαλία περιμένοντας τη μητέρα της στην εκκλησία

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις όλα όσα μας είπε η ηθοποιός λίγες ώρες πριν τον γάμο της

Οι πρώτες φωτογραφίες πριν φτάσει η Έλενα Ασημακοπούλου στην εκκλησία

Μια γεύση από τον στολισμό στο κτήμα

Ο Μπρούνο Τσιρίλο

Με τον κουμπάρο και σχεδιαστή του γαμπριάτικου κοστουμιού, Γιώργο Παπαδόγαμβρο

Η συνάδελφος της Έλενας Ασημακοπούλου Τζούλη Τσόλκα και η Μαριτζίνα Καλογνωμά

 

Δημήτρης Μηλιόγλου – Σάσα Σταμάτη – Παναγιώτης Τάτσης – Τζώρτζια Γεωργίου

Σάσα Σταμάτη

Η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της Εύα

Κατερίνα Κόκλα

Δημήτρης Λιώσης – Σύλβια Δεληκούρα

Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Κατερίνα Τσάβαλου – Δημήτρης Στεργίου

Χάρης Ασημακόπουλος

Νάνσυ Παραδεισανού

Τίνα Μεσσαροπούλου

Stan

Βασίλης Θωμόπουλος – Σπύρος Πούλης

Γιάννης Μεθενίτης – Άντζυ Ανδριτσοπούλου

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιερίνια, με την σύζυγό του

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More