Έλενα Τσαγκρινού: Χώρισε μετά από λίγους μήνες σχέσης!

Το νέο της τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού, «Πάμε απ’ την αρχή» θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος αυτής της περιόδου στη ζωή της: Είναι single, ξεκινάει σόλο καριέρα και είναι έτοιμη να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια που από τον Μάρτη ήταν ζευγάρι με τον ράπερ Mike δηλώνει και πάλι ελεύθερη και αποκαλύπτει: “Έχω χωρίσει με τον Mike. Είμαι μόνη μου. Δεν μπορώ να αφιερωθώ σε μια σχέση αυτήν την περίοδο”.

Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες με τον μπαμπά σου στα social. Του έχεις αδυναμία;

Ναι, είμαι το κορίτσι του μπαμπά! Δεν είμαι μοναχοπαίδι, έχω μία αδελφή που είναι 20 ετών. Αλλά εγώ, όταν γυρίσω σπίτι, σκέφτομαι πάντα να του δώσω ένα φιλί για να τον ξεκουράσω. Το περιμένει και το χαίρεται πολύ. Δεν ανακατεύεται στη ζωή μου, παρά μόνο μέχρι εκεί που θα του επιτρέψω. Με τη μαμά μου είναι διαφορετική η σχέση μας. Ήταν κομμώτρια, οπότε μου φτιάχνει και τα μαλλιά ανά πάσα στιγμή. Εκείνη με κούρεψε και τώρα.

Έχεις περάσει από το Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο, έχεις πάρει μέρος στο Just the 2 ofUs και έχεις βρεθεί στα backstage του TheVoice. Σε ενδιαφέρει να κάνεις τηλεόραση ξανά;

Έχω δεχτεί πολλές προτάσεις για σόου, αλλά αυτή την περίοδο δεν είναι αυτό που θέλω. Θέλω να εστιάσω στη μουσική και στο νέο μου ξεκίνημα.

Στη Eurovision θα πήγαινες;

Έχουμε πολλά σχέδια. Αισθάνομαι απίστευτη σιγουριά. Πλέον νιώθω ότι μπορώ να εξελίξω το όνειρό μου και να λέω τις ιδέες μου. Μελλοντικά θα ήθελα να πάω στη Eurovision. Άλλωστε αποτελεί όνειρο για κάθε τραγουδιστή.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

 

Read More

And More