Ελένη Φουρέιρα: Μπήκε στην κουζίνα και… μεγαλούργησε! [pic]

Η Ελένη Φουρέιρα με την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, αφού οι πτήσεις ακυρώθηκαν και οι συναυλίες αναβλήθηκαν. Η γνωστή τραγουδίστρια μετά από ένα μεγάλο διάστημα σκληρής και καθημερινής δουλειάς, έχει επιτέλους το χρόνο να κάνει πράγματα για τον εαυτό της και να ξεκουραστεί χωρίς άγχος.

Αν και η ίδια διαθέτει πολύ ενεργούς λογαριασμούς στα social media προτιμά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από την επαγγελματική της ζωή και όχι από την προσωπική. Ωστόσο, πριν λίγες ώρες, ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Μάρκος Ανδριώτης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το φαγητό που η ίδια έφτιαξε με τα χεράκια της.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει παραδεχθεί δημόσια πόσο αγαπάει τη μαγειρική και αυτός είναι και ο λόγος που μέσα στην καραντίνα δεν σταμάτησε να πειραματίζεται και να φτιάχνει συνεχώς νέα πράγματα. Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια έφτιαξε μια βελουτέ σούπα, που δείχνει πεντανόστιμη!

Δες τη φωτογραφία:

Η Ελένη Φουρέιρα μας άνοιξε την όρεξη!

Read More

And More