Ελεονώρα Μελέτη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης που δυσκολεύτηκε να χάσει και το δερματικό πρόβλημα που της άφησε [pic,video]

Τα τελευταία χρόνια η Ελεονώρα Μελέτη έχει δει την ζωή της να αλλάζει και να αποκτά ένα ιδιαίτερο νόημα. Ο ερχομός της μονάκριβης κόρη της, Αλεξάνδρας, στάθηκε αφορμή για να ανοίξει η παρουσιάστρια το ομορφότερο κεφάλαιο της ζωή της. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγό της, Θοδωρής Μαροσούλης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και χαίρονται στο έπακρο κάθε στιγμή με την πριγκίπισσά τους.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Μετά τα Μεσάνυχτα” είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της προσωπικής αλλά και της επαγγελματική της ζωής. Έτσι λοιπόν, η Ελεονώρα θέλησε να κάνει μια μικρή αναδρομή δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την περίοδο που ήταν έγκυος. Μάλιστα, συνόδευσε την εν λόγω φωτογραφία με την εξής λεζάντα:

“Στην εγκυμοσύνη πήρα μόλις 10 κιλά! Πέταγα από τη χαρά μου που θα τα έχανα σε κάτι βδομάδας! 11 μήνες μετά τη γέννα, ίσως λόγω θηλασμού, δεν είχα χάσει παρά μόνο 4! Ήμουν πολύ προβληματισμένη. Με  διατροφή είδα τη ζυγαριά να πέφτει για πρώτη φορά κάτω από 70 μετά από μήνες!”.

Μπορεί η ίδια να κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην πήρε πολλά κιλά, όμως δυσκολεύτηκε πολύ να τα χάσει. Παράλληλα, η γλυκιά μανούλα αποκάλυψε μέσα από το Instagram ότι η εγκυμοσύνη της άφησε ένα μικρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν είναι άλλο από την μελάγχρωση, δηλαδή μία πάθηση του δέρματος.

 

Read More

And More